Явно никой не ми уважи предишния пост, та да питам пак къде е проблема че не разбрах - иначе ставате за главни роли в някоя сейрджийски постановка - "До какво води безмозъчното писане на постове"
Явно никой не ми уважи предишния пост, та да питам пак къде е проблема че не разбрах - иначе ставате за главни роли в някоя сейрджийски постановка - "До какво води безмозъчното писане на постове"
Тъй като темата общо взето е издоена (изчерпана), какво се оказа - обвинителят така и не успя напълно да си постигне целта публично да разобличи измама, а определено (считайки от първия му пост със скрийовете) голям хъс излъчваше по време на процеса*. Обвиняемата не показа адекватна защита, след като общо взето се криеше зад постове на други потребители.
Но като цяло, темата се получи добре и заслужава определено Добър 4+
Грешка Поне 5 пъти казах , че не целя изобличаване на измама, такава не беше реализиране, (даже и да е имала намерение) разбрали сте защо По-назад много ясно разясних какви ми е целта - който разбрал, разбрал Аз съм доволен, защото явно доста хора прочетоха. Интерпретирайте фактите както си искате колеги....няма да ги коментирам и не виждам смисъл да пиша повече по темата, това ми беше достатъчноТъй като темата общо взето е издоена (изчерпана), какво се оказа - обвинителят така и не успя напълно да си постигне целта публично да разобличи измама, а определено (считайки от първия му пост със скрийовете) голям хъс излъчваше по време на процеса*. Обвиняемата не показа адекватна защита, след като общо взето се криеше зад постове на други потребители.
Но като цяло, темата се получи добре и заслужава определено Добър 4+
Не видях теб да те цитирам някъде, приятел.Ако имаш предвид и мен, аз не защитавам никой. Просто се опитах да обесня на колегата, че с толкова плюене просто се излага само. И не е станала измама че да се вдига такъв панайр.
Дай ме на прокуратурата :-oПС2: Редруме, стига си плагиатствал. Тия негърски работи са мой патент [censored]...
Байдане, вземи се замисли, виж че не само аз ти говоря, че хабиш прекалено много енергия за глупости. Това може да значи няколко неща - работата ти тук не те издържа, живееш при родителите си и си под 18 години, прекалено много се пипаш и си превъзбуден. Успокой топките и се хвани да свършиш нещо полезно, вместо да създаваш уникално съдържание на Блинки и Кулайс (ще ме извинявате момчета, не че е лошо, ама 4 страници са прекалено много за тая тема).
Дай ме на прокуратурата :-o
Байганьо ми е любимия бот, няма тема за продажба на фб страница в която да не се е изсрал, че има интерес, но така и не си е купил и една страница. Зверски бот, не знам как му се връзват да му отговарят )
Чакай само никс да те засече на радара си................
Обиды не страшась, не требуя венца,
Хвалу и клевету приемли равнодушно
И не оспоривай глупца
Отговорът ми и за теб винаги ще е такъв