От: Продава се българска фейсбук страница с 15060 фена.
Тоест?.........
Чакай само никс да те засече на радара си...
Тоест?.........
Чакай само никс да те засече на радара си...
Тоест?.........
Ко речи?.............
Обиды не страшась, не требуя венца,
Хвалу и клевету приемли равнодушно
И не оспоривай глупца
Отговорът ми за теб винаги ще е такъв
По дяволите, това да не е съветски Г транслейт?.............
Обиды не страшась, не требуя венца,
Хвалу и клевету приемли равнодушно
И не оспоривай глупца
Отговорът ми за теб винаги ще е такъв
Вискяре, имаш едно голямо от мен, понеже не знаех значението на тази дума и се пообразовах с течение на темата. Още едно доказателство, че офтопик темите могат и са полезни на аудиториятаДържиш се сякаш си в Народното събрани на парламентарен контрол. Че и клакьор се намери! :twisted:
Хахахааа, ще си го преместя в другия крачол
Ааа не, тук Сърфъра голем селянин с това изказване стана2 санта стигат ли ти да си ги местиш и из крачолите?
Ох - добре че има такива теми да отпускам от време на време. Чувствам се задължен да си кажа мнението след като прочетох всичко.
Доколкото се сещам съм работил с Албена и не съм имал проблеми. Дори и байдан казва, че измама няма. Има някакво премълчаване, което не виждам да има отношение към конкретната сделка. Абе общо взето - наистина не виждам какъв е проблема. Дали е продала тая страница 10 пъти и 10 пъти се е върнала при нея - ако искаш я купи, ако искаш не....
Но усърдието на байдан да направи драмата трябва да бъде оценено все пак.
Благодарим
Абе друго си е като се вдигне панайр.
Лошото е, че не е с кебапчета и бира. :lol:
Като ще се правиш на света вода ненапита, барем бъди последователен.Здравейте,
ще се включа в темата, защото въпросната страница http://facebook.com/ysmihnise беше моя.
Сделката се разви много бързо със Албена и всичко беше точно!
И няма как разбира се.., кой пусна този селянин тук BAYDAN ?
Ти да не си някакъв таен луд агент, все ще купува занимава хората с глупости, после ги плюй във форума..
Само, като видя какви глупости пишеш ти да не се друсаш, в какви филми се забъркваш?