Ами тогава новините ще ги научаваме от не толко тайни сайтове.Право на продавача е да запази някаква конфиденциалност, все пак не е нужно подобна информация да бъде публично достъпна.
Всяко нещо си има причина. Колко точко време ще ти отнеме да напишеш "дай инфо" - 10 секунди!Толко ли е трудно да се сложи някаква препратка към сайта, ами във всички обяви трябва да си губим времето с коментари като изпрати ми линка, информация и подобни.
Пич, стига си писал и превръщал темата в "бабешка шура на пейката" . Като нещо не те устроива просто подминиАми тогава новините ще ги научаваме от не толко тайни сайтове.
Браво "Колега"! Няма да гъдая много , ти да не си онзи ,който няма пари и се пазари като циганка ?Ето го fake сайта му + две от групите. Другите групи явно са "private"
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.comLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
И само да добавя , че си толкова спрял , че и разлика между група и страница не правишБраво "Колега"! Няма да гъдая много , ти да не си онзи ,който няма пари и се пазари като циганка ?
Дето дава оценки , а в същото време иска обучение за WP ?
Явно не са "private" групите , а просто толкова си разбираш
Мислех да не ти отразявам смешния коментар, ама все пак ще ти дам един съвет- когато отимаш парички и поне някакви знания тогава губи времето на хората, да не взема да публикувам цялата кореспонденция по имейла да те видят къв смешко си
И още нещо.... Как определяш сайт за фейк? - КОЕ ВЪТРЕ ВИДЯ ДА Е ФЕЙК? Изобщо има ли нещо, което ти е ясно в цялата картинка или просто си безпаричен дрисльо дето си няма кво да прави?
Както ти казах и там, още от първото запитване можеш да разбереш дали някой е някъв любопите, търси идей или квото и да е,но не и реален куповач ......
Аре са бегай да си играеш!
В такъв случай кой те натиска та звъниш? И как не си, от къде ще имаш линкове на група и страница бе палячоОбъркал си човека. Не съм правил абсолютно никакъв пазарлък с теб. Айде пътувай!
Не се ядоствай, като събереш парички ми се обадипродължавай да пикаеш газ, нещастник.