Vmoro
Active Member
От: Продажба в Facebook страница и Продавалник без фирма!!!!!
Явно не сте разбрала нищо... Не заради такива, които минават по лесния начин няма да Ви потръгне бизнеса, а защото в тази държава все още има много, много бюрокрация, такси, таксички, легален рекет и т.н. , които задушават малкия бизнес. Мислиш ли, че не искат всички да са редовни? Просто ако имаш малък бизнес и теглиш чертата в края на месеца осъзнаваш, че резултата е 2:0 в полза на държавата.
Здравейте, малко със закъснение виждам тази тема, но все пак ще пиша. И аз като Катерина имам подобна идея с тази разлика, че искам всичко да ми е законно. Имам фирма и проучвам нещата преди да съм почнала. От прочетеното дотук установих, че точно заради такива, които правят всичко по лесния начин може и бъдещият ми бизнес да не потръгне както се надявах.
Явно не сте разбрала нищо... Не заради такива, които минават по лесния начин няма да Ви потръгне бизнеса, а защото в тази държава все още има много, много бюрокрация, такси, таксички, легален рекет и т.н. , които задушават малкия бизнес. Мислиш ли, че не искат всички да са редовни? Просто ако имаш малък бизнес и теглиш чертата в края на месеца осъзнаваш, че резултата е 2:0 в полза на държавата.