Известният актьор Кeри-Хироюки Тагава (снима се предимно в холивудски екшъни) ще приеме православието след визитата си в Русия. Днес се провежда покръстването му.
http://www.aif.ru/society/religion/...ava_primet_pravoslavie_posle_vizita_v_rossiyu
Т.е. горният няма японско гражданство? Не беше ли СССР родината на всички безотечественици
И между другото, доста се отклоняваш от темата.
Това горното го оставям без коментар :lol:
Руснак се раждаш, руснак не можеш да станеш - тъй казват моите приятели руснаци
Темата е за произведено в Русия, а това кой щял евентуално да вземе гражданство или приел православието няма общо с нея. Сам се спамиш.
Т.е. искаш да ми кажеш, че руснак е всеки льохман взел руски паспорт? :lol: Пожалуйста :shock:
Питам те, това че ще вземе руски паспорт, прави ли този господин РУСНАК?Ми ако трябва да сравняваме Тагава с теб, то льохманът се личи веднага.
Всеки знае какво е постигнал той. А ти?
Извинявам се, не знаех че си е купил руска булка :lol:On July 09, 2010, Cary participated in the All-Russia Channel 1 evening TV-show "Let's Marry" as lead character in search of a wife. He successfully selected a beautiful 23-year old Russian bride out of 3 preselected candidates. They were both happy to meet each other.
Да си руснак не е националност - да си руснак е дух, това е манталитет.
Ей Страна, да ти кажа ли колко е загубила България от руска намеса след освобождението
То, ако повечето знаеха история, нямаше да има нито един българин русофил
Недей зачеква тази тема, шото шиси вкараш автогол в твойта хвалебствена тема за Русия
И като винаги ши та простра кат' прани гащи
Айде насдръви и умната, чимие малко мезето
Ей Страна, да ти кажа ли колко е загубила България от руска намеса след освобождението
Уф, май си зомбиран и не знаеш историята, а само руската пропаганда
Мислех те за по-умен, ама нейсе
Шита образовам, даже и по напред за първите църкви в Русия, които са български мога да ти кажа
Ама не е по темата и пак да нема докладваш
Аве шо неси пием ракията, ти ибез туй си напреде, кък ши та стигам
Ми ако трябва да сравняваме Тагава с теб, то льохманът се личи веднага.
Всеки знае какво е постигнал той. А ти?
Вземи ти руски транспорт... Е така, за шоуто, да те видим.