Thumbs up!Чистото и просто предателство няма как да се оправдае със сфери на влияние. Виж сърбите, те са може би последния смел и горд народ на Балканите.
Владко, само това ли успя да измъдриш ... ясна работа казва ти някой факт, ти бялото на черно викаш .... ми световни войни не знам си какво и що - директно мазане. Аз ти разправям 3 години след освобождението почват превратите и не спират до окупация на БГ, след която се унищожава интелигенцията, предприемачестовото, размиват ценностите и в това не виждаш нищо лошо ... ти си комунист бе момче и те така като теб!
Не знам защо съзнателно се излагаш по теми на собствената си историята. Знаем, че икономиката не ти е сила (защото в този линк нямаше нищо за 16 милиарда) сега съзнателно и с историята си се излагаш ... поне си сила за черпане на инфо от руски маргинални сайтчета и преписите им в блица, кога да чакаме четириплазменият огън?
За напред когато искаш да говориш какво мнение си поне използвай официални данни - http://www.minfin.bg/bg/statistics/1#current щеше да видиш, че реалното увеличение от Декември 2014 до сега е точно 800 милиона лв.
Стига съм те образовал по историята, икономика или как се търси инфо, че после страната пак ще писне, на ЛС може ме намериш ти дам малко консултации разбира се платени.
Само боклуци могат да пеят песни възхваляващи измислена държава, която е напоена с кръвта на всички балкански народи, котио е включвала.А ние още пеем "Ты сестра моя, Югославия".
Чистото и просто предателство няма как да се оправдае със сфери на влияние. Виж сърбите, те са може би последния смел и горд народ на Балканите.
Само боклуци могат да пеят песни възхваляващи измислена държава, която е напоена с кръвта на всички балкански народи, котио е включвала.
УАУ. Достойни.Само боклуци от васални територии могат да определят така независими и достойни държави. Държави, които са се доказали с всичко: с икономика, с политика, с дух.
Само боклуци от васални територии могат да определят така независими и достойни държави. Държави, които са се доказали с всичко: с икономика, с политика, с дух.
Кой кого е предал се пита във въпроса
Не ми говори за сърбите, дето Русия им подари Западните Покрайнини и Македония
Там живеят българи, бе Владко. Дали им е удобен твоят пост или те пцуват в моменто
О, боже каква простота,,, дане кажа простотия
Значит, според теве България е васална и който я защитава е боклук
Ей показа си рогата пак, па тъкво да ти кажа насдраве,,,
А, редактира си поста и махна, че сме циганско племе, а? Расистка хуйня, това си ти.
А според теб България е независима държава, вървяща към просперитет?
На Балканите всеки е срещу всеки, това е разбираемо.
Но едни се държат достойно, а други - не.
Вие не сте сред първите.
Знаеш ли, прав си
Но, защото имаме толкова русофили, затова сме на това дередже,,, кома развираш
На това дередже сте, защото сте българофоби. Не цените това, което са спечелили прадедите ви. Не цените земята си, не цените природата си, не цените традициите си, вие сте съвременни лайна в пълния смисъл на думата
Вие все сте за някого или против някого, за да имате сметка. И накрая ви надупват, естествено.
Нямате истинското достойнство - не това на масата или по форумите.
Шо да говорим глупости незнам
Ти па кажи потекллото си, язе шикажа за мени
Язе съм правнук на бежанци от Кавала, македонци
Язе имам отношение към такива въпроси
А твоето отношение какво е???
Какво е потеклото ти? циганско? или мелез? какъв руснак си и за каква позиция ми говориш?
Нямам нишо против теве, но не са изказвай неподготвен,,, можеме да си пиеме ракията ко искаш
Прая страхотна домашна анасонлийка