Протестите Срещу Енергийната Мафия

От: Протестите Срещу Енергийната Мафия

Да съм казал, че искам. Аз това, което искам никоя партия не го защитава :)
Проблема, е че тук се иска пак старата политическа лява доктрина :)

Чакай малко аз нещо не разбрах логиката ти - това, че БСП и компания са крали, автоматично ме превръща да гласувам за ББ?! A по-твоята логика ти си БСП-ар, щом ББ е крал?! Нещо не вдянах, ама карай :)

Знам само, че цял свят ни се чуди... Каква е тази ЕС-страна шампион, където хората излизат така масово да протестират цели седем дена за......ЦЕНИТЕ НА ТОКА :wink: Няма такъв случай просто! Нали (според боко) бехме шампиони, за пример! Че даже и ни завиждали.... Сега обаче лъсна цялата истина - шампион му е егото, на гърба на немотията на хората :evil: И за да излязат хората за СМЕТКИТЕ СИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО (това което е отдавна ДАДЕНОСТ за цялото човечество), показва че политиката в България е наистина един огромен балон. Щом една нация излиза по улиците, че не може да си позволи електричетво, значи е бедна бедна бедна та е затънала в мизерия и гня...

Ами не аз не съм от никоя партия и не членувам в никоя. Просто искам Бойко да изчезва с некадърността си и глупаците около него.

Въпроса е кой да дойде на негово място.

Въпроса е кой да дойде на негово място.

Ами трябва да е от всички, не само от едни, както в момента герб са монопол в парламента и си приемат квото си решат.

С чистото съзнание, че всички гепат и им дреме на бабача за народа, избирам станишев пред боко...само защото още не ме е пратил да паса оФцете :D

С чистото съзнание, че всички гепат и им дреме на бабача за народа, избирам станишев пред боко...само защото още не ме е пратил да паса оФцете :D

Абе като ти преразпредели в една питилетка(четирилетка) ще видим кой е по зле. Поне ББ викаш да одиш, а станшката ще ти даде и сечавата и ще те накара го направиш :D

Абе квото и да си говорим Станишев е на милярди години по-напред от Боко в акъла.

Уни, смятай колко е по-напред от ББ в кражбите :D
Абе две мнения че цирка е пълен в политиката, където се обърнеш все чудесии виждаш.

И не само в акъла... Той поне знае, че зрелищата вървят най-добре с подхвърляне на хляб :D А оня е стиснат като изход на магистрала :lol:

Математика - Още Сервантес го е казал - Свободата Санчо, свободата се крепи на върхът на копието.

Свободата не е даденост и една нация трябва всеки ден да се бори за нея - През времето през което не се борим за нея а спим като през изминалите няколко години свободата леко по леко изчезва.

Не знам защо за пореден път баркате краденето с политиката - Странна порода сме българите не случайна е поговорката аз не сакам на мене да ми е добре важно е на Вуте да му е зле.

Значи вие предпочитате Боко честният дето раздава по няколко милиона за сайт на министерство пред Доган крадеца дето получил 1млн хонорар - Е да ама Боко си е българче за това на него можем да му простиме за разлика от на мръсният крадлив турчин.

Значе предпочитате Боко честният и 15% безработица пред мишока Станишев с 5% безработица - Ама това щото Боко е пич и говори готино а съсела е хем кумунист хем полуруснак полу еврейн и още каквото се сетите още гаддта му мръсна.

Та ето такива ми ти работи - Да не се връщам и за управлението на НДСВ - Подем на икономиката на всички равнища невиждан спад на безработицата - Ама цара си бил взел хиляда декара пущинак а пък финансовият бил купил няколко хотела на занижена цена - Ето сега боко не си е върнал нищо а финансовият не си е купил и гарсониера - Ама народа не може да си плати сметките за тока.

Не гледайте на политиците в паницата тя никога няма да остане празна - Гледайте какво правят за хората

Значи вие предпочитате Боко честният дето раздава по няколко милиона за сайт на министерство пред Доган крадеца дето получил 1млн хонорар - Е да ама Боко си е българче за това на него можем да му простиме за разлика от на мръсният крадлив турчин.

Значе предпочитате Боко честният и 15% безработица пред мишока Станишев с 5% безработица

Разминаванията ни са в тази сфера. Първо ДПС е търговска организация. Те продават влияние и купуват гласове. Те си държат избирателите бедни и необразовани, за да могат да им купуват гласовете по-лесно. Този 1 милион в сметката на Доган е върха на айсберга както се казва. Там поне 100 милки са заминали посока фирми около ДПС. И накрая дори нямаше довършен язовир и каскада. Та Боко трябваше да ги довършва и да търси пари.

И второто защо бъркаш външните и вътрешните фактори. Световната криза не зависи от българското правителство.

Правилните ходове на правителствата са реформи (най-вече в съдебната система) и усвояване на еврофондове.

Реформи след Царя няма на практика. Костов и Царя правеха - след това при Станишев спряха. Спряха и еврофондовете, щото крадяха много.

Сегашното правителство не прави реформи, но поне усвоява еврофондовете.

А следващото дали ще го усвоява или ще му ги спрат. Защото ако ги спрат = фалит.

За реформите не ми се говори. Нито БСП, нито ДПС са правили реформи когато са били на власт. Както казах само Костов и Царя правеха реформи.

Т.е. ти какво очакваш? Станишев и Доган да направят реформи и да вкарат външни инвеститори, които да създадат нови работни места ли?

Щото аз очаквам ако хората изберат Станишев и/или Доган - те да почнат да крадат и да им спрат еврофонодвете, а реформи, външни инвеститори и работни места - не виждам как някоя то тези две партии може да ги направи.

Имаш някъв шанс да не се случи това - но зависи Кунева как ще се представи. Обаче както е ясно Кунева никой не я обича и никой не иска да си играе с нея.

За да не бъда голословен

http://www.darikfinance.bg/novini/89899

В началото на тази година ведомството на Дончев отчете разплатени общо 5.4 млрд. лв. по оперативни програми към края на 2012 година.

Средствата от европейските фондове се оказаха животоспасяващи за българската икономика. По последни данни зад ръста на икономиката през 2012 година от 1.7%, 1.5% са принос на парите, постъпили у нас по линия на европейските програми.

Проверки на трите електроразпределителни дружества, както и на свързаните с тях фирми, започва Националната агенция за приходите (НАП), съобщиха от пресцентъра на агенцията. Докладът от ревизията на Агенцията за държавна финансова инспекция за дейността на трите предприятия беше предаден днес от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев на изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов.
Задачата на ревизорите на НАП ще бъде да се изследва как дружествата са отчитали разходите си за външни услуги, както и по отношение на приходите – метода и начина на ценообразуване, ще се проверяват сключените договори за управление и др. Проверките ще обхващат дейността на фирмите за пет години назад.

Националната агенция за приходите (НАП), съвместно със Софийска градска прокуратура, започва проверка на имущественото състояние на бившия председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев. Това съобщиха от пресцентъра на НАП. Ревизорите на агенцията ще изследват доколко притежаваното от Семерджиев имущество отговаря на официално декларираните от него доходи. Проверката ще обхване и членовете на семейството му, както и близки до него дружества. Резултатите ще бъдат изпратени на Софийска градска прокуратура.
При подобни проверки данъчните инспектори оценяват цялото притежавано имущество от съответното физическо лице и го съпоставят с приходите му. Ако се установи разлика, се начисляват дължимите данъци, заедно с лихвите за пет години назад.

Имаш някъв шанс да не се случи това - но зависи Кунева как ще се представи. Обаче както е ясно Кунева никой не я обича и никой не иска да си играе с нея.

Защо ли е така?

Никога не бих гласувал за нещо вече пробвано - БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, Синя Коалиция, Атака, РЗС, СДС...
За мен тези са изпята песен. Видяли сме ги какво могат и не могат. Тоест, не могат.
Та... логичният избор е Кунева. Поне не сме я виждали на премиерското място, винаги е била в периферията. Редно е да пробваме с нея. Другите нови партии са твърде малки, за да минат прага от 4%.

Защо ли е така?

Никога не бих гласувал за нещо вече пробвано - БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, Синя Коалиция, Атака, РЗС, СДС...
За мен тези са изпята песен. Видяли сме ги какво могат и не могат. Тоест, не могат.
Та... логичният избор е Кунева. Поне не сме я виждали на премиерското място, винаги е била в периферията. Редно е да пробваме с нея. Другите нови партии са твърде малки, за да минат прага от 4%.

Такива "здравомислещи" като тебе ни ги докарват "непробвани издънки" постоянно... Не ти ли се струва, че има нещо сбъркано в подхода ти?
Май трябва да организираме избори всяка година, че да си наситите крастата да пробвате...

Според вас имат ли политически чадър ЕРД?

От: От: Протестите Срещу Енергийната Мафия

Такива "здравомислещи" като тебе ни ги докарват "непробвани издънки" постоянно... Не ти ли се струва, че има нещо сбъркано в подхода ти?
Май трябва да организираме избори всяка година, че да си наситите крастата да пробвате...

И кого предлагаш? БСП? ДПС? ГЕРБ? !?
Нали вече ги видяхме! Дай ми е една причина да мисля, че ще направят нещо?

Причини - бол. Всеки решава за себе си. Не съм да агитирам тука. Има си факти през кое управление какво е станало - пък на който каквото му харесва.

От: От: Протестите Срещу Енергийната Мафия

И кого предлагаш? БСП? ДПС? ГЕРБ? !?
Нали вече ги видяхме! Дай ми е една причина да мисля, че ще направят нещо?

Е какво сме ги видяли? По време на управлението на крадливата тройна коалиция - се въртяха повече пари и живеехме по - добре. Факт. Сега - защо и как може да си има обективни причини, но е факт. По времето на Герб се еба майката на средния и малък бизнес. Факт. Дянков бил опазил страната от кризата - е как я е опазил, като хората няма какво да ядат. Опазил я е в докладите си - едни цифри, които не значат нищо за обикновения човек. Били сме първенци в Европа, всеки ни хвалел - абе моля ти се - всички хора като ги гледам греят от щастие, че са първенци в Европа. Вече ще гласувам с мисъл за джоба си, а не според идеологически пристрастия - дясна партия няма да получи гласа ми.

Горе