И аз да изкажа мнение, като човек, който угажда.
Първо: Бяха репортнати постовете, които са редактирани, другите не ги видях като репоти, ще се модерират, тъй като такова поведение винаги се модерира.
Второ: Незнанието за условията за пускане на един аукцион като цяло не може да се води като много желязно управдание (поне за някои), че не се опитва човека-автор да преметне хората. Ето ситуация - карате с 150 км/ч, спирра ви полицай и казва "Вие сте в нарушение", а вие казвате "Да, ама този знак за този път ли се отнася". Нали, няма да ви мине номера. Опитайте, мога и да сложа пари.
Трето: Предупредил съм въпросния потребител. Както се вижда, и не само в споменатите теми той се модерира от мен. Не се толерира, и честно казано ще има скоро "почивка" от нас. Просто като се налага се налага. Ще помоля Никол да ми репортне всеки един пост, в който се чувства обидена и са я наричали с грозни имена.
Четвърто: Форумът винаги е имал различни характери и това, че не могат някой хора да съжителстват с други, мисля, че е проблем не само на форума тук и обстновката, но и на тях самите.
И пак повтарям, че е важно да се репортва всичко, и се модерира. Естествено, както каза Стан, да няма нищо общо с темата и да е някакъв бесен тъпизъм.
Uphero, покажи поста където аз съм започнала да те обиждам публично първа, да казвам, че си лъжец, че си тарикат на дребно, пед**с, г*й, жи***о, оли*****н, мал*****к или нещо подобно. Къде точно съм си позволила да те обидя с такива ценизми?
А от къде се почна всичко, мога да кажа. Преди време пуснах една тема, че предлагам изработка на Wordpress сайтове. Във въпросната тема получих следното оценяване на труда ми без дори да си работил с мен и да си имал адекватно мнение за това как процедирам и дали клиента получава на 101% това, което желае и търси.
Ако нещо не те е устройвало, можеше да ми сложиш негативна репутация, а не обиждаш публично труда ми, но и клиентите ми.
Blinki, още вчера ти драснах, че uphero се включи 10 минути след пускането на новата тема за продажба на сайта и написа ето това:
Въпросният пост все още си седи и не е коригиран.
И както написах в темата, аз не съм против това да ми бъде наложен бан. Ти самият каза:
Да, Blinki, аз си намирам клиенти от тук и работя от 3-4 години само каро фрийлансър благодарение на сайта, за което съм страшно благодарна на форума. Именно затова (и не само разбира се) не желая да уронват престижа ми, както се получава последно време вследствие на обидните постове, които се пускат, както към мен, така и към други колеги.
Стига драми, последно от мен.
Нейното не беше по незнание, а напълно умишлено - променя правилата на вече започнат търг. И вие 2 дена си правите оглушки и не взехте мерки.
ЕЕ?
Значи искаш да кажеш, че е нормално да ме наричаш с епитетите, които написа и то в един пост с главни букви и да ме клеветиш, така ли? Ще те помоля, да отговориш с да или не. Благодаря.
Описах по цветущ начин държанието ти.
Не то отива ролята на обидена госпожица.
Да обсъдим и това, че умишлено промени правилата на търга?
Нандаманда вижте и постовете и моите са винаги след нейна обида.
А никол си го заслужи с точно описаното от мен поведение, не знам тя защо не е банната.
Кво се правите на ощипани благородни девици? В случая за тоя търг uphero е прав. Кьорав карти не играе. Давай му сайта за 20 лева и да се свършва.
Нандаманда вижте и постовете и моите са винаги след нейна обида.
Обидите са в следствие от твоето поведение. Даже с малко се размина. В други сайтове търгове не може да се променят.
?!? `Добре. Значи според теб може да се добави ново правило в сайта:
Ако вследствие на неволна грешка, нарушаваща някое от правилата на форума, имате право да използвате обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападателни или други, които нарушават моралните закони...
или може би по-скоро - Ако вследствие на неволна грешка, нарушаваща някое от правилата на форума, следва предупреждение, при следващо нарушаване - жълт картон, а при трето - бан.
Добре. Значи според теб може да се добави ново правило в сайта:
Ако вследствие на неволна грешка, нарушаваща някое от правилата на форума, имате право да използвате обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападателни или други, които нарушават моралните закони...
или може би по-скоро - Ако вследствие на неволна грешка, нарушаваща някое от правилата на форума, следва предупреждение, при следващо нарушаване - жълт картон, а при трето - бан.
?!? `
Не то отива ролята на обидена госпожица.
Да обсъдим и това, че умишлено промени правилата на търга?