От: Пулев срещу Кличко
Значи, аз съм фен покрай баща ми, който е тренирал бокс и от 15 г. гледаме с него почти всеки важен мач и на олимпийските игри само бокса гледа и след първия нокдаун искаше да изгаси телевизора
Естествено, че бях за Пулев, дори исках да заложа на него, защото очаквах, че ще има дори минимален шанс, но както всички видяха беше по-зле от трагичното, не знам как някой може да каже, че се е бил мъжки, та той не изкара задължителните за прегръщащия се кличко 6-7 рунда подскачане и изморяване, за да го нокаутира към края - мръсната тактика на кличко дето си е. Тоя го видя, че е толкова слаб, че направо няма нужда от опознаване и разучаване и почна да го налага от първия рунд, не видяхте ли изобщо?
После се обяснява с пакетче лед, син като не знам кво, как щял да се бори - с кой да се бори? Номера му правили, ръкавиците му стягали, не поканили на пресконференцията баба му, някакви глупости - било мъжко тва неговото държание, не мисля, трябваше да каже, не че ще се бори и ще прави еди си какво, щото никой за реванш няма да го брои след това, което показа - а то беше едно нищо (имаше 3-4 удара на кръст), а че е слаб и много под нивото и ще трябва много, много да извърви, за да стане добър. Но никога няма да има реванш - това е ясно на всеки, реванш може да има ако мача е бил поне малко равностоен и примерно да се заяде за съдийските решения и т.н., ама ако те набият така, за какво да има реванш като няма на никой да му е интересно? Има си други претенденти - те ще получат шанс да се бият, на Пулев му е изпята песента за мен, както някой от ония в студиото коментатори каза, има и други пояси или като бъде вакантен някой колан след като се откаже кличко, ще може да се бие за тях, но според мен е безсмислено - като утешителна награда някаква, като не можеш да биеш най-добрия, значи не си най-добрия и никога няма да си.. Кличко я има още един мач, я - не, освен това поне след 7-8 месеца и след това сигурно ще се оттегли като абсолютен шампион, непобеден 10 г. от такива сеирджии като хей, поветкин и сега пулев, дето само говорят и накрая ги набиват.
Не мислите ли така?
Това го казвам не с лошо, а просто защото истината трябва да се казва такава каквато е. Не може винаги да се увърта, винаги съдията е виновен на нашия слаб футбол, на тоя ръкавиците и номерата на кличко, вместо тия 3 месеца да е тренирал да го размаже, той се изложи тотално. Истината е една и ще я прочетете утре в нормалните, не българските, боксови сайтове - сигурен съм, че ще пише, че пулев е бил гола вода. Нищо не показа, нищо не видях за някой, който щеше да го пенсионира едва ли не, както се заканваше и той и всички. Щял да го ухапе, да хапе малко лед сега :shock: