Абе Серафим няма нищо общо с Кобрата. Единия бачка на паркинг за 300лв, въпреки, че е последния бил непобедимия Money Mayweather, а другия е милионер с потенциал за още. Все пак е форум за предприемачи, трябва и от тоя ъгъл да се гледат нещата Та Серафим е доста по-голям фейл, щото си е пропилял таланта.
Пулев нямаше гард. На тренировките, на които аз ходя, това си е основен урок - трябва да имаш гард иначе падаш тежко./QUOTE]
Да,доста лоша стратегия да играе срещу Кличко със свалени ръце.
Трябва да си адски бърз за да си позволиш подобна игра.
[video=youtube;jkhpZoPOfZI]http://www.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI[/video]
Е ясно, ама тогава какво значи "Правя го за България"? Ще ме прощаваш, ама аз ако примерно съм топ пъблишъра на адсенс за България и един от най-добрите в света (теоритично), правя десетки хиляди евро всеки месец, мога ли да твърдя, че го правя за България, а да си харча паричките сам? Това си е чист ПР и експлоатация на патриотични чувства на българите. И ти го казвам, не защото съм против това, а защото самият аз съм патриот. Сравни го с Дан Колов, който се прибира в родното си село и погасява всички дългове на съселяните си, купува самолети на държавата и какво ли още не. Пулев такъв ли е? Ако е, аз не съм чувал и се извинявам.Спортсменство е да се състезаваш честно. Да не е имал железа в ръкавиците си или нещо подобно? Не съм чул да се споменава за такова нещо по медиите. И от какъв зор някой ще му държи сметка какво правел с парите си? Не мисля, че преди да си прибере хонорара от този мач е спечелил кой знае колко пари. Последните му хонорари са от по 100-200 хиляди евро, а преди това се е бил за доста по-малко пари. Определено не се брои за богат, дори по българските стандарти. Да не говорим, че на тези пари чака и цял екип зад гърба му. А че имаше грешна тактика съм съгласен. Написах това още в първите си мнения по темата. Това не може да е повод да се злобее по негов адрес.
Е ясно, ама тогава какво значи "Правя го за България"? Ще ме прощаваш, ама аз ако примерно съм топ пъблишъра на адсенс за България и един от най-добрите в света (теоритично), правя десетки хиляди евро всеки месец, мога ли да твърдя, че го правя за България, а да си харча паричките сам? Това си е чист ПР и експлоатация на патриотични чувства на българите. И ти го казвам, не защото съм против това, а защото самият аз съм патриот. Сравни го с Дан Колов, който се прибира в родното си село и погасява всички дългове на съселяните си, купува самолети на държавата и какво ли още не. Пулев такъв ли е? Ако е, аз не съм чувал и се извинявам.
Пулев - топ 3 в професионалния бокс ------>плюват го колко е слаб.... Не е истина направо
Да сигурно трябва да си опразни банковата сметка, да докаже, че е патриот, ама съм сигурен, че и тогава ще му се намери кусур за плюване
Трябвало е да победи? ЛОЛ Ицо, ами застани ти срещу Кличко и покажи как трябва да се победи тогава И за каква пропаганда говориш/пишеш си е направо мистерияВъпросът е, че трябваше след толкова пропаганда и глупости трябваше да победи, и наистина да се бие като лъв, а той беше като котенце!!!
Само това е достатъчно САМО след 21 мача този човек успява да стигне до битка за световната титла.има само 21 професионални мача зад себе си.
Въпросът е, че трябваше след толкова пропаганда и глупости трябваше да победи, и наистина да се бие като лъв, а той беше като котенце!!!
Трябвало е да победи? ЛОЛ Ицо, ами застани ти срещу Кличко и покажи как трябва да се победи тогава И за каква пропаганда говориш/пишеш си е направо мистерия
Нямам нищо против трите позиции. Всеки има право на мнение. Чистата злоба обаче не я разбирам. Злобата не може да е позиция. Това дори хейт не е. Хейтът е омраза и приемам, че има хора, които мразят различни неща, поради техни си причини. Злобата обаче е най-отровното нещо и няма как да я приема.