Идеята на тия драсканици, според мен, са що-годе ясни - цялата политическа класа ни се подиграва и са отишли на по 1 кафе да джамбазят в парламента. Обаче, ми се струва че това го знаят всички и не е интересно, да не кажа, че да се показва действителността под каквато и да е форма е тривиално. Но, тези стик ноут-чета ги драснах за около 1 час.Супер. Дай и някакъв сюжет. Не се разбира много.
Нема инициативни хора около мен, ай на и пловдивския бек не рачи да пишем книгата.Шефе, ти всеки ден нов бизнес почваш. Направо ме изумяваш…
Насочи енергията и финансите си към само едно нещо, което ти е на сърце и искаш най-много. С тази енергия, която имаш, няма как да не пожънеш успехи. Продължиш ли да си разпръскваш, нищо няма да стане.
Пицата как да е, само дюнерите да не пипатЪп.
По данни на Евростат: Пицата у нас поскъпна с 37 %
По случай утрешния Международен ден на пицата европейската статистическа агенция Евростат представи синтезирани данни за поскъпването на любимата за милиони евр...www.marica.bg
Пицата как да е, само дюнерите да не пипат
Ами с Дефа за нещо по-интересно ли щяхте да пишете?Да, за твойте роднини. Нали се похвали, че имаш много, гъз до гъз.
Пишем я и Дефа ше я илюстрира, вижда се, че има хляб(/питка/пица) в него.