Идеята на тия драсканици, според мен, са що-годе ясни - цялата политическа класа ни се подиграва и са отишли на по 1 кафе да джамбазят в парламента. Обаче, ми се струва че това го знаят всички и не е интересно, да не кажа, че да се показва действителността под каквато и да е форма е тривиално. Но, тези стик ноут-чета ги драснах за около 1 час.Супер. Дай и някакъв сюжет. Не се разбира много.
Нема инициативни хора около мен, ай на и пловдивския бек не рачи да пишем книгата.Шефе, ти всеки ден нов бизнес почваш. Направо ме изумяваш…
Насочи енергията и финансите си към само едно нещо, което ти е на сърце и искаш най-много. С тази енергия, която имаш, няма как да не пожънеш успехи. Продължиш ли да си разпръскваш, нищо няма да стане.
Пицата как да е, само дюнерите да не пипатЪп.
![]()
По данни на Евростат: Пицата у нас поскъпна с 37 %
По случай утрешния Международен ден на пицата европейската статистическа агенция Евростат представи синтезирани данни за поскъпването на любимата за милиони евр...www.marica.bg
Пицата как да е, само дюнерите да не пипат![]()
Да, за твойте роднини. Нали се похвали, че имаш много, гъз до гъз.
Ами с Дефа за нещо по-интересно ли щяхте да пишете?Да, за твойте роднини. Нали се похвали, че имаш много, гъз до гъз.
Пишем я и Дефа ше я илюстрира, вижда се, че има хляб(/питка/пица) в него.