Лудата крава
New Member
Здравейте,
Опитен специалист с над 25 години опит в сектора на бързооборотните стоки. Прекарах по-голямата част от ранната си кариера в продажбите като представител, супервайзер, мениджър продажби и директор продажби в няколко успешни компании. Богатият ми опит ми осигури безценни практически познания в широкия обхват в областта на бързооборотните стоки, козметичните продукти, хранителните добавки, ОТС и домакински продукти.
Предлагам анализи и услуги, които да са в помощ както на прохождащ бизнес така и на съществуващ такъв. Моля запознайте се с предложенията ми в приложения файл, както и професионалната ми кариера на:
www.linkedin.com/in/krasenpenkov/
Предлагани услуги:
Опитен специалист с над 25 години опит в сектора на бързооборотните стоки. Прекарах по-голямата част от ранната си кариера в продажбите като представител, супервайзер, мениджър продажби и директор продажби в няколко успешни компании. Богатият ми опит ми осигури безценни практически познания в широкия обхват в областта на бързооборотните стоки, козметичните продукти, хранителните добавки, ОТС и домакински продукти.
Предлагам анализи и услуги, които да са в помощ както на прохождащ бизнес така и на съществуващ такъв. Моля запознайте се с предложенията ми в приложения файл, както и професионалната ми кариера на:
www.linkedin.com/in/krasenpenkov/
Предлагани услуги:
- Анализ на пазара, конкурентите и потребителите
- Ценообразуване:
- Търговски политики:
- Качествен и количествен анализ на търговската сила:
- Изготвяне на бюджети – продажби, разходи, планиране на производство, норми на печалби.
- Изготвяне на убедителни презентации и предложения, които да убедят клиентите в стойността на продуктите или услугите, които предлага
- Одит на съществуваща дейност на компанията в частта търговия и маркетинг
- Изготвяне на бизнес план, маркетинг и търговска стратегия за навлизане на пазара или оптимизиране и подобряване на резултатите.