Ама кой е казал че Бойко няма пари
Аа туй не знам ама който цака повече печели със сигурност
Какво значи ГЕРБ, знаеш ли?
Ама чакай недей тъй, не съм казал че БСП е мойта идеология но те се знаят че са леви и трябва да държат за лявото, но не държат и електората им намаля и се цепят. Както и да е не ме интересуват, но десни партии няма и за това говоря, ако мислиш, че Герб е дясна се лъжеш, защото е никаква нито лява нито дясна нито центърИ каква идеология има БСП?
въобще може ли да я изпълняват, след като е обявена за престъпна? --> виж това http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=52161
Имат някаква псевдо социалистическа идеология основана върху пенсиите и циганските помощи. Иначе не са никакви социалисти.
Атака също не са никакви националисти. Защо Волен ходи на почивка във Франция, а не в България - или поне Русия?
За БСП добре, че са циганите и пенсионерите. Атака беше запълнила една празна ниша, сега вече има конкуренция в лицето на НФСБ и ще й е доста трудно. Вече въпроса не е колко над 4% ще събере, а дали ще ги мине. Ако тази година има избори - Атака дали ще мине 4-те процента е под въпрос. Затова и не искат избори, знаят, че идва края
Безработицата ще се учеличи - това са 20 депутата, една телевизия, вестник
айде волен издава книги, ами другите?
ако ще са псевдо-идеологисти - по-добре не, благодаря!
Над 70 % от електората на БСП/ДПС/ББЦ идва от селата и от хора без основно образование (демек мангали) - та подобен изказ е напълно нормален за тази прослойка от обществото. Все пак репортнах поста ти като обиден и вулгарен. Хора, които не могат да обосноват мнението си почват да псуват като каруцари - това не доказва нищо освен пълната липса на аргументи и разбира се ниска култура. Само Герб ! Треперете хлебарки крадливи - Бойко идва и този път ще ви довърши както трябва - на следващите избори под 10 %.ТЪПИ ГЕРБЕРСКИ БОКЛУЦИ И ПЕДЕРАСТИ
ей така ще говоря отсега нататък на герберите, да не си мислят, че само те могат да обиждат, понеже тях ги толерират, видиш ли, че да кажеш боклук на някой или педераст, не било обида. Ей ви на - тъпи герберски пумияри и боклуци и педерасти - оправяйте се, пирувайте и чакайте изборите.
Ама чакай недей тъй, не съм казал че БСП е мойта идеология но те се знаят че са леви и трябва да държат за лявото, но не държат и електората им намаля и се цепят. Както и да е не ме интересуват, но десни партии няма и за това говоря, ако мислиш, че Герб е дясна се лъжеш, защото е никаква нито лява нито дясна нито център
ТЪПИ ГЕРБЕРСКИ БОКЛУЦИ
ей така ще говоря отсега нататък на герберите, да не си мислят, че само те могат да обиждат, понеже тях ги толерират, видиш ли, че да кажеш боклук на някой или педераст, не било обида. Ей ви на - тъпи герберски пумияри и боклуци - оправяйте се, пирувайте и чакайте изборите.
Само Герб ! Треперете хлебарки крадливи - Бойко идва и този път ще ви довърши както трябва - на следващите избори под 10 %.
Виж резултатите от последните избори - 10-11 процента не са ,малка разлика. Ако извадим и циганите от процентите на ДПС/БСП разликата става стряскаща. А на парламентарни като се вдигне избирателната активност какво става ? Мучи си колкото искаш, Бойко идва на бял кон.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: - кво си се филмирал, майкооо мила, бойко като беше 4 години да не ги вкара в затвора, ти така се радваш, като че ли ще крадеш и ти ако дойде боко, егати филмирания глупак.