kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 29 Януари 2015 #41 От: Развиване на форум. Ако работиш форуми я драсни едно ЛС.
P pgplamen Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 31 Януари 2015 #42 От: Развиване на форум. Коледа отмина и Снежанка се покри.
VMiloykov Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 31 Януари 2015 #43 От: Развиване на форум. Да и на мен не ми направи нищо Чяда се дали да и дам - в iTrade за това, че се съгласи да направи нещо, но се покри
От: Развиване на форум. Да и на мен не ми направи нищо Чяда се дали да и дам - в iTrade за това, че се съгласи да направи нещо, но се покри
P pgplamen Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 31 Януари 2015 #44 От: Развиване на форум. На мен ми даде и цена сам си я определи и сам каза какво ще направи за тази цена и изчезна.
От: Развиване на форум. На мен ми даде и цена сам си я определи и сам каза какво ще направи за тази цена и изчезна.
VMiloykov Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 31 Януари 2015 #45 От: Развиване на форум. pgplamen каза: На мен ми даде и цена сам си я определи и сам каза какво ще направи за тази цена и изчезна. Увеличете... Точно и при мен беше така. Не ме яд, все ми е едно. Просто не е коректно така. Дали ще ми напише някакви мнения или не, за тези пари няма даса никакви.
От: Развиване на форум. pgplamen каза: На мен ми даде и цена сам си я определи и сам каза какво ще направи за тази цена и изчезна. Увеличете... Точно и при мен беше така. Не ме яд, все ми е едно. Просто не е коректно така. Дали ще ми напише някакви мнения или не, за тези пари няма даса никакви.
glndrk Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Януари 2015 #46 От: Развиване на форум. sunstorm каза: Защото за него работят 7 джуджета и заедно пишат по форумите Как мислиш се правят 1500 мнения. Увеличете... Ако и джуджетата са в схемата, нещата почват да ми се избистрят :lol: Гледайте само снежанка да не ви вземе парите, че после трябва да ходите чак до северния полюс да я търсите :lol:
От: Развиване на форум. sunstorm каза: Защото за него работят 7 джуджета и заедно пишат по форумите Как мислиш се правят 1500 мнения. Увеличете... Ако и джуджетата са в схемата, нещата почват да ми се избистрят :lol: Гледайте само снежанка да не ви вземе парите, че после трябва да ходите чак до северния полюс да я търсите :lol:
VMiloykov Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 31 Януари 2015 #47 От: Развиване на форум. На мен ми остава интересно защо се регистрират мъже с женски никове... От много време се доказа, че това носи само вреди, без никакви плюсове.
От: Развиване на форум. На мен ми остава интересно защо се регистрират мъже с женски никове... От много време се доказа, че това носи само вреди, без никакви плюсове.
S Snezanka New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 31 Януари 2015 #48 От: Развиване на форум. Първо се извършва услугата пък после ще мислим за парите. Мога да се пиша както си поискам живем н свободна страна и не не съм пе*дал или етс.
От: Развиване на форум. Първо се извършва услугата пък после ще мислим за парите. Мога да се пиша както си поискам живем н свободна страна и не не съм пе*дал или етс.