darkenergy_
Active Member
От: Революцията в Украйна
Ние сме много по-зле и от тях, Атака ни крепи правителството, хаха .
Видяхме, че в партията на Кличко спазват европейско поведение и си разширяват анусите. :lol:Интересно що ги наляха в Пошла, а не в Украйна. Вземи се замисли над това.
Може би щото Полша са в ЕС, може би Полша си усвоява еврофондовете, а не им ги спират периодично като на нас. Може би щото в Полша има закони и те се спазват и инвеститорите предпочитат да инвестират там. А не, примерно в Украйна, за която не е много ясно кво ще му скимне на президента им и накъде ще обърне курса.
Или може би щото Полша спазва тъй наречените европейски ценности, пък Украйна не. Ми да, европейските ценности не става за ядене. Ама ако ги спазваш ти наливат едни пари както се изразяваш ти. Ако смея аз да се изразя - идват едни хора с пари, които инвестират, създават работни места, изнасят продукция и тека печелят и те, печелят и местните хора. Но за да дойдат хората с парите, на тях им трябва сигурност и предвидимост.
Като ги споменаваш тези ценност ще е хубаво да се напънеш да изброиш няколко от тях, защото на мен ми е трудно да се сетя.Интересно що ги наляха в Пошла, а не в Украйна. Вземи се замисли над това.
Може би щото Полша са в ЕС, може би Полша си усвоява еврофондовете, а не им ги спират периодично като на нас. Може би щото в Полша има закони и те се спазват и инвеститорите предпочитат да инвестират там. А не, примерно в Украйна, за която не е много ясно кво ще му скимне на президента им и накъде ще обърне курса.
Или може би щото Полша спазва тъй наречените европейски ценности, пък Украйна не. Ми да, европейските ценности не става за ядене. Ама ако ги спазваш ти наливат едни пари както се изразяваш ти. Ако смея аз да се изразя - идват едни хора с пари, които инвестират, създават работни места, изнасят продукция и тека печелят и те, печелят и местните хора. Но за да дойдат хората с парите, на тях им трябва сигурност и предвидимост.
Кои хора? Колко излязоха на протестите в Украйна? Знаеш ли, че 20% от Украйна е населена с етнически руснаци? Това са над 10 милиона души, сещаш ли се. Това, че си облъчен от ес пропагандата си е за тебе.Колкото до Украйна - то се вижда какво искат хората.
Не става въпрос за самоопределяне, а за НАЛАГАНЕ.Хомосексуализъм - да, ЕС дава възможност на хората да се самоопределят.
Феминизмът далеч не е това.Да, мъжете и жените имат равни права.
Ти не знаеш, ама легализираната проституция се занимава точно с това. Т.е. който легализира проституцията стимулира трафикът на хора.Не знаех, че ЕС се занимава с трафик на хора. Кажи го в национален ефир да развеселиш хората преди празниците.
В Италия махнаха разпятията от училищата, в Англия уволняват от работа, защото служителят носил кръстче на врата, да продължавам ли?отхвърляне на християнството
Да не би да живееш на друга планета?Разбиване на семейството
И като сами се преселват, кой им позволява да се преселят бе?аххахахахахаха, ти сериозно ли бе, хахахах, че те сами се преселват в ЕС, защото стандартът на живот е далеееч по-висок от този в собствените им страни.
Защото подлогите на запада направиха така, че тук да е мъчно за живеене. Аз съм против това хората масово да напускат страната си, а ми дреме къде отиват. Сещаш ли се, искам да живея сред българи, ей така, харесва ми всички около мен да говорят на български и да имат европеиден вид.Защо мислиш, че младите хора напускат страната, бе?
Проституцията, легалната и полулегалната, е основаната причина за трафика на жени в Европа. Но дивите капиталюги, с отвеяните им теории, са способни да продадат и майките си, само и само да са на печалба. Освен, че искат да могат легално да ги е*ат, разбира се :lol:Проституцията в България е и продължава да е законна.
Като ги споменаваш тези ценност ще е хубаво да се напънеш да изброиш няколко от тях, защото на мен ми е трудно да се сетя.
А като го чуя това усвояването на фондове и ми става смешно. От къде идват тези фондове? Нали същите тези държави "членки" ги плащат като робски данък тези пари, а ако са послушни, може малко огризки да им се върнат като фондове.
И преди съм го казвал и пак ще го повторя. Икономика се гради върху ресурси, а не върху фондове от напечатани хартийки.
Това е точно толкова неизбежно колкото и изчезването на българската нация за която мрънкаш.....
Какво общо има СИЛАТА НА АТОМА с нещата, които си изброил? Пак изписа един тон глупости, неизбежно било, ала-бала.Просто петрола, газта, въглищата и други такива източници на енергия са в ограничено количество от една страна.