От: Регистрация на фирма в САЩ
Здравейте и поздрави за двете теми:
DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff) и
Регистрация на фирма в САЩ Перфектни са.
Благодарности на
E-Busness и
ivo5289
Прочетох ги и двете и много ме объркахте. Един път се казва едно, после се казва обратното... по-късно пък съвсем трето. Както и да е. От доста време искам да започна точно такъв бизнес, може би от близо година. Но поради някои факти, време, пари и др. все още не съм осъществил идеята си.
Така, значи 100% съм сигурен вече, след като прочетох темата на
E-Busines за дропшипинга, че трябва да имаш американска фирма. И преди да попадна на този форум и аз разсъждавах като него, че по-добре там от колкото тука от чиста гледна точка на грабване на доверието на клиентите, а всички знаят, че американците са може би едни от най-големите родолюбци. God Bless USA
Обаче к'во става ся' значи имам аз SSN (ако това е Social Security Number), но не можах да разбера ще ми върши ли работа или няма да ми върши работа. Имам и приятел, който си е американски гражданин, вече няколко години учи там, а и вече е със зелена карта. Въпроса ми е: Ще можем ли с него да свършим тая бумащина и да прескочим фирмите посредници за регистрация на фирма, имам и други приятелчета, които не учат и пак са със зелени карти. Просто искам да бачкаме с него, но до колкото знам студентите имат някви ограничения относно тези казуси, ще питам и ще кажа, ако никой от тук не знае отговора. Излизшни пари не ми се дават
А имах и акаун в Bank of America, но той беше на физическо лице, а и го закрих като си тръгнах от USA. Това в никакъв случай не може да ми бъде от полза, нали ? Ще се радвам ако получа ясни и конкретни отговори без излишно наводняване на темета, тъй като според мен е важна.
Благодаря ви и желая от все сърце усшехи на всички Онлайн бизнесмени, айде и на Офлайн бизнесмените
И най-вече на
E-Business и
ivo5289, че споделят житейския си опит. Успех батенца.