Реклама в 23 сайта с ПР

От: Реклама в 23 сайта с ПР

Оставил съм телефона си, да ми се обади когато се чуства готов.

Дали съм хуманна личност аз пък, не съм сигурен, но те каня на среща да ти кажа и в очите тези неща, които мисля за теб, тъй като така пожела.

Поздрави :)
 
От: Реклама в 23 сайта с ПР

АПЕЛ:Утре пак ще сте тука в тази Държава на тази Земя в този Форум:Хора,Хора защо не изпушите лулата на мира...или наргеле ....
 
От: Реклама в 23 сайта с ПР

Аз препоръчвам наргиле, много ми се пуши в момента ама нещо ме хвана вируса и не пуска и не пуска :(
 
От: Реклама в 23 сайта с ПР

netsurfer - ако си нервен наистина направи си едно наргеле и може да отминат нещата..а може и друго..вземи си една готина мадама за вечерта (препоръчително е да не си женен:) )изкарай си готино и ако е възможно не се сещай за тази тема:)
 
От: Реклама в 23 сайта с ПР

Разбрахме се с девойката, като се върне в София ще ми звънне ( оставил съм му телефона си ) и да ме запознае с баща ми, брех че начетени момчета бре.
 
От: От: От: Реклама в 23 сайта с ПР

Блинки ... нещо не те разбрах, аз да хейтвам ?? Не всичко е пари ... аз такъв линк на мой сайт за нищо на света няма да сложа ...

Само без обиди, хора. Моля, че ще се трием.

Всеки има право на мнение, но представи си, че ти пуснеш тема как продаваш сайт или линкове и изведнъж под теб ти се включат няколко души да те хранят. Нито ти помагат за сделката, нито подтикват останалите към това да си го/ги купя/т. Не е готино така, мисля си, че ще се съгласиш. ;)

Не говоря конкретно за теб, това е постоянно явление тук и не ми харесва тенденцията, като имам в предвид, че идеята на форума беше да си помагаме и все още е такава.

И е много добре казано, че утре шак сме заедно да тук, за да се борим с живота и да си помагаме. Мисля, че прекалено много хейтъри има около нас, за да бъдем и ние един към друг. А другата крайност с бана не е оферта, защото спира и разтежа на форума, като социална единица. ;)
 

Горе