От: Рекламирате ли чрез AdWords? С какъв бюджет?
Ох, като каза....От няколко дни ползвам МКЦ-то им. Бахти смеха е и това! "Много по-удобно ще бъде да си управлявате множество акаунти" Кое му е удобното бе, братче! На дашборда вади едни цифри, влизаш в акаунта - други, а всъщност трети са верните ама ги виждаш след 48ч...И питам "Хубу, супер сте! Айде само да ми кажете какви изводи и на каква база да вадя за няколко акаунта на 10ти ден от кампанията, след като всичко върви с два дни назад, а вие константно ми разказвате как "те търговете са си всеки за себе си и ден с ден не си прилича..."? И почва едно туткане като аналогова телефонна централа.
Преди 2 дни пускам динамична реклама и помня аз, че имаше пиниз нещо си се отделяше тя и си казах "Дай да им се обадя!" Пича вика: "Отделя се в отделна група, прав сте!" Отделям аз, абе нещо ме чопли, а и пустото не тръгва както трябва. Звъня пак, вдига друг, отваря и вика "Е, що сте го сложили в отделна група, то трябва да е отделна кампания?!" WTF, man?! Ми пък вземете и се уточнете там, пък тогава аз да правя каквото и да е...