Test
Well-Known Member
Случайно ми попадна тая публикация от един друг форум:
Жестоко са се изгаврили с момичето. Че тя е почти дете. Каква емиграция какви пет лева? Интервюиращият сигурно дори не е разбрал за какво става въпрос, а просто механично е работил за запазване на спуснатата отгоре квота за процент отказани визи, която трябва да се спазва. Целият свят ни мачка, дори в собствената ни държава се подиграват с нас.
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2915990/Здравейте.
Казвам се Вени Савова и Ви пиша с една молба.
Имам национална титла - Miss Teen Bulgaria ROYAL GALAXY и ще представям България на световния конкурс на 2ри август 2012 в хотела на Дисни в Орландо, Флорида. На сцената ще ми бъде връчена и стипендия за актьорско майсторство/моделство в Манхатън, Ню Йорк. Също така от догодина ще бъда директор на националния конкурс и аз ще интервюирам момичетата тук за да изпратя най-достоен представител на нашата страна. Не знам кое момиче ще има късмета, който аз имам да отида на интернационално състезание, но печели доста. Големият победител печели и участие в голяма холивудска прожекция.
Вчера бях на интервю за Виза. Уж всичко трябваше да е сигурно с този конкурс, тъй като на другите момичета в Европа им дадоха, но аз не успях да убедя консула, че нямам намерение да имигрирам. На 17 съм, той не ме познава, но аз не бих си зарязала училището, семейството и конкурса който ще ръководя, за да избягам, да бъда напълно сама (нелегално) и дори да не мога да работя. Кандидатствам за неимигрантска туристическа виза. Имам братовчед в Ню Йорк, както и на други места в Америка. Имаме и семейни приятели, които са там. На 02.07.2012 ще ходя отново на интервю. Въпроса ми е - кой да ми прати покана? Този път няма да намесвам конкурса толкова, а роднините/приятелите, които ще са мои гаранти там, тъй като ЩЕ ПЪТУВАМ САМА. Имам декларация от родителите ми, само ми трябва Виза.
Ако имате опит или съвети - помагайте.
П.П. СЕГА ИМА НОВ ВАРИАНТ ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА П1, ИГНОРИРАЙТЕ ТОВА, КОЕТО НАПИСАХ ЗА ПОКАНАТА. П1 МАЙ Е НАЙ-ДОБРЕ?
Жестоко са се изгаврили с момичето. Че тя е почти дете. Каква емиграция какви пет лева? Интервюиращият сигурно дори не е разбрал за какво става въпрос, а просто механично е работил за запазване на спуснатата отгоре квота за процент отказани визи, която трябва да се спазва. Целият свят ни мачка, дори в собствената ни държава се подиграват с нас.