$INeed$
Well-Known Member
Нека сподели и ние да видим. Няма да си кривя душата, че рускините са супер.има снимки , той ми прати за ОТК
Нека сподели и ние да видим. Няма да си кривя душата, че рускините са супер.има снимки , той ми прати за ОТК
-10 точки са...Нека сподели и ние да видим. Няма да си кривя душата, че рускините са супер.
към 800 евро иска , но човека дали ще иска да и даде парите след това е въпроса ... ако остане разочарован?Кажи и идваш или не ? Намери парите, тегли кредит и ела. Като дойдеш ще платя. Какво толкова има да се чудите. Колко пари иска ?
Добра идея, ще и кажа. Написала ми е цял любовен роман:Кажи и идваш или не ? Намери парите, тегли кредит и ела. Като дойдеш ще платя. Какво толкова има да се чудите. Колко пари иска ?
Ако дойде в България бих и дал 800 евро.към 800 евро иска , но човека дали ще иска да и даде парите след това е въпроса ... ако остане разочарован?
Пичага, удари си една злобарка и успокой топката.Рускинята отговори.
"
Здравей, любов моя!
Радвам се, че си готова да говориш.
Вече се опитах сам да намеря парите и бях в банката.
Но ми казаха, че не мога да получа заем, защото вече имам кредит за апартамента си.
Отидох в банката и научих всички подробности.
Преводите към Русия от Индия сега не са възможни заради санкциите.
Затова се поинтересувах в банката какво може да се направи.
И те ми казаха, че сега преводът може да бъде направен от България в Молдова, а след това от Молдова в Русия.
Леля ми сега живее в Молдова, обадих й се и той е готов да ни помогне.
Тя каза, че, разбира се, с удоволствие ще ни помогне.
Но трябва да се насрочи само нейният график за деня, защото работи много.
Тя ме помоли да те попитам в кой ден ще направиш трансфера и в колко часа.
За да може да ви впише, така че да може да получи парите ви веднага и след това да направи превода към мен.
Леля ми изпрати данните, които ще са ти необходими, за да изпратиш парите чрез Easypay (RIA).
Леля ми даде инструкции как да направя превода.
Тя научи всичко, обади се на една приятелка, която работи в офиса на Easypay (RIA) в Кишинев, и я попита как да го направи по-добре.
Носите пари в офиса на Easypay (RIA) във вашата валута и молите да направят превод, но в графата на сумата, която трябва да получите, посочвате валутата евро.
Лелята обясни, че поради разликата в обменните курсове, ако й изпратите пари в друга валута, тя ще получи с няколко процента по-малко пари.
Можете да посочите и валутата за получаване на долари.
След приключване на превода ще трябва да изпратите снимка на формуляра за превод.
Ще изпратя тази снимка на леля ми, тя ще се нуждае от нея, за да получи парите.
Това е всичко, което ви казах, и не съм забравил нищо.
Готов ли си да го направиш? Ако си, тогава ще ти напиша данните на леля ми."
Да, ще му излезе по-евтино. Доста скемърско и намирисва здравата.Пичага, удари си една злобарка и успокой топката.
Ако продължи още малко, мисля да издам роман.Да, ще му излезе по-евтино. Доста скемърско и намирисва здравата.
Това ще е една много тъжна история. Вземи и предните му теми, там вече има повече пикантерийка.Ако продължи още малко, мисля да издам роман.
И е, дет са вика "тренди"Това ще е една много тъжна история. Вземи и предните му теми, там вече има повече пикантерийка.
Дафни тъкмо пише книга в електронен вариант , да се заеме направо с роман на темата с рускинятаИ е, дет са вика "тренди"
Имам една позната, която олетя с едни 5К, пратила ги на някакъв мачо, щото видиш ли голяма любов през мрежата. Та, баламурници колкото искаш, съответно пазар има. Отвори ли се пазар, той се консумира.Да не търси месечна вноска за кредита на апартамента си - сега от теб, другият месец от друг? Готов ли да поемеш и този постоянен разход занапред, ако все пак любовта ви се получи. Оттам насетне алтернативи много, стига да дойде наистина и заживеете заедно.