Напълно възможно е имейлите да се пишат от човек, който е добър психолог. Може мъж да пише имейлите, може и жена да пише имейлите, но не мисля, че ги пише Надежда. Може да ги пише ляла и.
Майтапа настрана - истинска е, братко с фамозен стил на обличане, истинска е 100%. Тия тука, макър и отлични професионалисти, са просто цинични дъртаци с мъртви сърца, дето само чакат някой по-откровен потребител да си излее душата и с кеф да му смачкат джигера, слушай ми думата.
Те винаги ще кажат, че всичко, освен меркантилните им мераци, е лъжа и измама. Тва е спорт, човече. Те, навремето така убиха и всичко пламенно в мене, когато бях влюбен до уши и реших да им разкрия най-свидните си чувства.
Присмяха ми се.
Иронизираха.
Разубеждаваха ме.
Мачкаха ме ден след ден, приятелю.
Докато не прекършиха полета на любовта ми, главата ми не натежа и любовта от сърцето ми не отлетя, прогонена от дребната им търговска пресметливост.
Тва не са хора, като човек ти го казвам. Поучи се от опитът ми и не прави същата грешка. Казвам ти го, защото виждам, че си още жив човек, на път без скрупули да се впусне в любовна авантюра, мечтаейки и рискувайки, отдавайки всичко на тръпката за непознато начинание, което ще промени живота му.
Това е именно оная любов, която всички тука, освен тебе, вече са изгубили. Не им позволявай да те погубят, защото ще дойде ден когато горчиво ще се каеш. Ти, на крилата на любовта, си в пъти по-силен и мъдър от всички тях, амортизираните циници, взети заедно.
Вслушай се във все още свежото си и способно да обича истинско сърце, братко. Пращай кинтите.