SoloContraTutti
Well-Known Member
Окслейд..., Джонс...
След това съм съгласен да си уговорим някое басче.
Испанците ли са много добри, аржентинците ли са много слаби... а може би и двете едновременно
Иначе на хартия към момента Франция, Бразилия и Германия изглежда имат най-силните отбори.
Окслейд..., Джонс...
Англия - голям виц
Ако имат късмет (тоест другите да се "раздадат" повече) максимум 1/4 финал с Германия (за мен Англия са втори в групата си).
Аржентина ще спечелят само когато разкарат Меси и глупавия си треньор.
Ако Мартинес направи чудо и се справи с драматурзите от Белгия, тогава те имат шанс за нещо повече.
Иначе на хартия към момента Франция, Бразилия и Германия изглежда имат най-силните отбори.
Бразилия не мисля, че имат шанс да направят нещо значимо. Французите ще са мотивирани да спечелят след загубата на Евро 2016. Белгия имат силен състав, но като личности нещо не ги виждам като задружен отбор които може да бие.
Бразилия ще са една класа над миналото световно, защото Коутиньо и Габриел Жезус са истински играчи, а не карикатури като Фред и Хълк. За мен съставът на Бразилия през 2014 беше позор, просто не можеш да си такава футболна нация, а Фред и Хълк да са ти титуляри. Имат и много стабилни опорни халфове като Каземиро и Фернандиньо, което им гарантира малко повече сигурност в защита. Поне за мен триото Неймар - Коутиньо - Габриел Жезус трябва да се следи внимателно (освен ако Фирмино не е титуляр вместо Жезус)
@VMiloykov, не разбрах приемаш ли баса, за да се уговорим какъв ще е точно?
Примерно - казваш, че Англия са силни, аз казвам Франция, който продължи по-напред в надпреварата - печели, ако отпаднат на едно стъпало - здраве да е.