tedkata_m
Well-Known Member
Остани си невярващ и така. Ти си като тия с джиповете, дето карат с 240 км в час и си казват: на мен никога няма да ми се случи. Те също не мислят, че могат да застрашат други хора на пътя. Не те разбирам: цял свят гръмнал от една година, а ри се ебаваш. Доста е тъпо това всички ла омрем. И изтъркано. Ами като е така, хвърляй се от 20 етаж, то е все тая! И ти обясних за стотен път: нося маска в магазин и банка. Никъде другаде. И не съм спирал да си живея както преди, дори и най-тежкия локдаун миналия март. Тогава тичах по пустите улуци, че в парка беше забранено. Да, аз също се дразнех, че е неадекватно, че затвориха планини и паркове плюс кпп-тата, ама тогава никой не знаеше какво ни очаква. Сега е в пъти по-информирано.Добре, прецакан е и ще умира бавно и мъчително. Моите съболезнования. Всичко е заради Ковид, най-опасния вирус появявал се някога. И освен него всички ша омрем. Но и ти си пътник, да знаеш. Вируса е навсякъде около нас. Това са милиони заразени и всеки ден стават повече. Въпрос на време е да стигне до твоя нос. Може да не е днес, може да не е утре, но с всеки ден шансовете да го хванеш се увеличават. Освен ако не се защитиш с 4 маски и найлон отгоре и започнеш да пееш мантрите от телевизора.
Интересно обаче как само сред познатите на сектантите има такива в окаяно състояние
Ама те твърдят че тия неща се случват след месеци. Ей го, нашия е писал 3 месеца. Един мой познат разправяше същото за някаква след 6 месеца така. И в новините пак такива писаха - след 5-6 месеца на разни млади нещо им станало и окекавели.
Я като е толкова често това събитите, сектантите да ни намерят видеа в YouTube на такива дет се оплакват от такова нещо. Че ми стана интересно да видя какъв пък е тоя задух толкова специален.
А я си спомни, колко народ се молеха да се направят ваксини. Сега като ги направиха, опасни били, рано било... Нема угодия тоя народ!