BurnX
Well-Known Member
По възрастните са привърженици на БСП.....Сред най-желаещите COVID ваксина са предимно по-възрастни хора и привържениците на управляващите от ГЕРБ. Това показват социологически резултати на „Галъп интернешънъл болкан“
По възрастните са привърженици на БСП.....Сред най-желаещите COVID ваксина са предимно по-възрастни хора и привържениците на управляващите от ГЕРБ. Това показват социологически резултати на „Галъп интернешънъл болкан“
O, има една гадна група гроб-бабички, дето си заслужават ваксината, ама много. Като оная, дето ходеше да бута палатките на протестърите лятото.По възрастните са привърженици на БСП.....
По възрастните са привърженици на БСП.....
O, има една гадна група гроб-бабички, дето си заслужават ваксината, ама много. Като оная, дето ходеше да бута палатките на протестърите лятото.
Дано се втъркат за ваксина преди изборите.
Абе, ти сигурен ли си, че не си на 13 и момиченце?Нищо, че дори в момента добър приятел е с Ковид и не може да стане от леглото. Ясно е, Ковид няма. Точка.
Кой това, 34 годишния дето не може да отиде на ски?Нищо, че дори в момента добър приятел е с Ковид и не може да стане от леглото. Ясно е, Ковид няма. Точка.
Съвсем друг. Всички се натръшкаха. Ама няма Ковид, не.Кой това, 34 годишния дето не може да отиде на ски?
Грип няма. ковид имаСъвсем друг. Всички се натръшкаха. Ама няма Ковид, не.
Я влез в групите на БСП и на Льотчика да видиш - само едни млади, образовани, интелегентни, красиви. Изобщо няма бабички които ежесекундно споделят откровен фейс нюз.Всички пенсионери вече са гербери,
Я влез в групите на БСП и на Льотчика да видиш - само едни млади, образовани, интелегентни, красиви. Изобщо няма бабички които ежесекундно споделят откровен фейс нюз.
Ти сега като няма партия на Божков за кого ще гласуваш? За кака Кури или за сестра Галева?
Даже и чалгаря не го пожела тоя мафиот...
Виж какви са профилите от последните избори - млади с образование Герб, възрастни и от селата - БСП.Много се бъркаш човек, това не ти е герб от преди 10 години. Към ден днешен това е партията на червените бабички и лели. Всички пенсионери вече са гербери, Бойко си ги напазари срещу 50 лв. на калпак. ДПС дава по 50-100 лв. еднократно по избори, герб дава по 50 лв. на месец вече една година. Не говори много добре за теб, да си с червените лели и бабички.... Време е да се осъзнаеш!
Виж какви са профилите от последните избори - млади с образование Герб, възрастни и от селата - БСП.
Винаги е било така , старите баби още милеят за другаря Живков и какви добри времена са били.
Това означава само едно - ти си безсимптомен суперпреносителСъвсем друг. Всички се натръшкаха. Ама няма Ковид, не.
Направо съм в шок колко усилия полагаш да се правиш на тъп. Дори 1/10 от това да впрегнеш в разбиране на нещата който постваме ще бъде добре.Според тебе от къде се взима грипа друга година? От въздуха ли се самосинтезира? Не си ли даваш сметка, защо тази година подобна епидемия е невъзможна?
Ти що ми пишеш? Нали съм блокиран? Тъпотиите ти са безкрайни. Лошото е, че ти пригласят. Ама си се насрал като миналата година ти сложиха КПП, нали? Иначе голям го вадиш. Форумен трол.Това означава само едно - ти си безсимптомен суперпреносител
Ми ти още не си разбрал, че ковид съществува, пък тръгнал да ми обяснява глупости. Вярвай в каквито и конспирации си поискаш, твой проблем. Лека смяна ти пожелавам, аз тъкмо се прибрах от рожден ден на една приятелка и мисля да си лягам, както правят нормалните хора по това време.Направо съм в шок колко усилия полагаш да се правиш на тъп. Дори 1/10 от това да впрегнеш в разбиране на нещата който постваме ще бъде добре.
Каот изключим лабораторните грипни щамове които се бълват всяка година, естествения грип не изчезва никога. Можеше да си заразен едновременно с янколко вируса на грип, воя любим К-19 ( грип ), Спин и т.н.
Облъчването с К-19 е по-важно заразди иконимическата и политическа полза в световен мащаб. За това и по новините няма грип, а той си бачка както винаги.