Тва в кой фейкнюз сайт го прочете? Или ти лично лежа в ковид отделение и видя?
Това е факт. Поинтересувай се малко. Така е в Свогенската болница (кови-отделение), така е на повечето места. Знам го от познати, които са лежали там.
Личният ми опит с неадекватен медик също не е особено приятен.
Както вече казах, с двустранна бронхопневмония и отрицателен тест за ковид съм.
Личната отказа да ме прегледа без тест, така че отидох в частен медицински център в Своге, където нормален лекар (с обикновена лекарска униформа и обикновена маска) ме прегледа. Направиха ми тест, кръвни изследвания и рентгенова снимка - напълно безплатно. На база резултатите лекарката ми назначи антибиотик за 7 дни, след които трябваше личната да ме чуе.
Е, личната се държа като пълен дебил от вашата секта. Преди да ме пусне в кабинета отиде в някаква стаичка, за да си облече "костюма". Излезе увита в найлони като Тутанкамон. Думите ѝ бяха "това, че тестът ти е бил отрицателен не значи, че не е бил положителен" - желязна логика. Вярваме само на положителните тестове, ясно.
Овцата ми изписа още два антибиотика, единият от които Азитромицин - от протокола за лечние на ковид + задължително аспирин протект. Лечение за ковид отвсякъде при отрицателен тест, добро общо състояние и само наличие на пневмония.
Добре, че ме изпрати на пулмолог, та отново получих нормална медицинска помощ. Да, удължиха ми антибиотика с още 10 дни, но никакъв Азитромицин. Отново поведението на лекаря беше нормално. Дори не ме пита за тест. Отношението беше като към човек с пневмония.
Точно срещу това ненормално поведение на медиците е Мангъров. Срещу него сме и ние. На вас не мога да се сърдя, че сте напълнили гащите, но на медик, от който се очаква да лекува вирусни инфекции, такова поведение не е простено.