И това ако е нагоре, аз съм трамвай. Но да, графиката ще тръгне нагоре и предлагам да залагаме дали ще надскочи предишния All Time HighЗа съжаление графиката пак е нагоре....
Това неадекватното пак не разбра. Не вярваме в адекватността на мерките, а не в съществуването на грипа.Абе всичко разбирам, ама дори болни от Ковид да не вярват в Ковид?!? Това вече граничи със свръхмалоумщината.
Е, то беше ясно, че ще ги вдигат, за да имат основание да затворят всичко отново от загриженост за безценния ни живот.И това ако е нагоре, аз съм трамвай. Но да, графиката ще тръгне нагоре и предлагам да залагаме дали ще надскочи предишния All Time High![]()
Това е когато под "справяне" се разбира да се върви срещу природата и психологията, докато се търсят пари... имам предвид помощ от източници, които ти дават нещо само за да те държат под контрол. Трябваше само докторите да си гледат работата и медиите да не се превръщат в оръжия, изстрелващи безкрайни снаряди от страх и пропаганда по народа.Министърът не се справя с пандемията, ние ще сложим министър, който има поглед как в чужбина се действа срещу кризата.
"Носят се мълви", че е избрал ВМА при Мутафчийски, вместо при Менгеле, каквато е била другата опция.Един от най-приближените на Корнелия Нинова - Георги Свиленски, вчера е постъпил в болница, инфектиран с COVID-19. Свиленски беше един от най-арогантните скандалджии в последното НС, който искаше РЗИ да отменя заповедите на здравния министър, непрекъснато беше в групата, която настояваше, че не трябва да се носят маски, и най-демонстративно се разхождаше в НС като създаваше множество проблеми.
Заради всички невярващи отново ще ни затворят и ще загубим пари и мотивация. То за съжаление не са двама-трима, а половин България..."Носят се мълви", че е избрал ВМА при Мутафчийски, вместо при Менгеле, каквато е била другата опция.
Поуката: Много хора са големи бунтари, докато не дойде в тяхната градинка.
Иначе, метнах око на другата тема с гласуването и останах изненадан, че видният форумен протестър Асенчо, по прякор "таксито", не възнамерява да гласува. Явно е доволен, само тук играе роли или се е примирил като жертва на "новиО световен ред".
Аз по дифолт не гласувам и това няма нищо общо с короната. Гласувал съм само веднъж преди доста години и няколко пъти само съм придружавал приятели да гласуват (и да си видя училището). Просто тоя процес винаги ми е бил тъпотия. Все казват как трябвало да се гласува, било много важно, трябвало да изберем по-малкото зло... но не съм се занимавал с политика и ми е било все тая. Най-често обаче са избирали който и аз съм предпочитал, така че с мен или без мен е било все тая. Водил съм се и аз по всенародния акъл.Иначе, метнах око на другата тема с гласуването и останах изненадан, че видният форумен протестър Асенчо, по прякор "таксито", не възнамерява да гласува. Явно е доволен, само тук играе роли или се е примирил като жертва на "новиО световен ред".
Ти гледай сега как ще затворят ресторантите и моловете пак буквално от днес за утре, без предупреждение, нарочно, за неограничено време, за да е най-кофти за икономиката. Те даже бизнесите вече го усещат че така ще стане:![]()
Проф. Мира Кожухарова: Решения от вида "затваряме - отваряме+ създават чувството за хаос
Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира. Когато сме в развитието на следващата пандемична вълна, трябва да се вземат предпазни мерки, с уговорката, че не могат да са ефективни, колкото ни се иска.epicenter.bg
Абе Тедка, не може едновременно да си Корона сектант и да искаш да сме отворени, това са несъвместими нещаЗаради всички невярващи отново ще ни затворят и ще загубим пари и мотивация. То за съжаление не са двама-трима, а половин България...
Цитат: "При този тип инфекции единствената ефективна мярка е ваксинирането."![]()
Проф. Мира Кожухарова: Решения от вида "затваряме - отваряме+ създават чувството за хаос
Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира. Когато сме в развитието на следващата пандемична вълна, трябва да се вземат предпазни мерки, с уговорката, че не могат да са ефективни, колкото ни се иска.epicenter.bg
Не, последователна съм.Цитат: "При този тип инфекции единствената ефективна мярка е ваксинирането."
И ти ли, nandi обърна палачинката?![]()
След една година опит виждаме, че вирусът следва епидемиологичната логика на вирусите, които причиняват остро респираторно заболяване, но никога не изчезват. Броят на заболелите в определен момент става много по-малък. Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира.
Не бе пич, не знаят. Те гледат през собствената си камбанария и коментират неща, за които даже не се замислят. Всичко, което не ги кефи е вид конспирация или далавера. Ама като фучат с 200 км с колата не се замислят, че могат да отрепат някого.Знаеш ли какво може до стоне с хора, които са току що оперирани, а и често на имунопотискаща терапия, заради операцията, ако ги набара тоя вирус... Това е и причината да се отменят въпросните операции...
Това е пълно олицетворение на обществото ни и защо сме на този хал. Всеки невежа разбира от политика, футбол и медицина.Да отлагаш планови операции, заради някакъв вир0с е най-голямата простотия, измисляна някога.
На мен ми е интересно до каква степен този медицински разисъм ощетява хората, които имат най-голяма нужда от помощ.Да отлагаш планови операции, заради някакъв вир0с е най-голямата простотия, измисляна някога.
Знаеш ли какво може до стоне с хора, които са току що оперирани, а и често на имунопотискаща терапия, заради операцията, ако ги набара тоя вирус... Това е и причината да се отменят въпросните операции...