И това ако е нагоре, аз съм трамвай. Но да, графиката ще тръгне нагоре и предлагам да залагаме дали ще надскочи предишния All Time HighЗа съжаление графиката пак е нагоре....
Това неадекватното пак не разбра. Не вярваме в адекватността на мерките, а не в съществуването на грипа.Абе всичко разбирам, ама дори болни от Ковид да не вярват в Ковид?!? Това вече граничи със свръхмалоумщината.
Е, то беше ясно, че ще ги вдигат, за да имат основание да затворят всичко отново от загриженост за безценния ни живот. Виж ми окото.И това ако е нагоре, аз съм трамвай. Но да, графиката ще тръгне нагоре и предлагам да залагаме дали ще надскочи предишния All Time High
Това е когато под "справяне" се разбира да се върви срещу природата и психологията, докато се търсят пари... имам предвид помощ от източници, които ти дават нещо само за да те държат под контрол. Трябваше само докторите да си гледат работата и медиите да не се превръщат в оръжия, изстрелващи безкрайни снаряди от страх и пропаганда по народа.Министърът не се справя с пандемията, ние ще сложим министър, който има поглед как в чужбина се действа срещу кризата.
"Носят се мълви", че е избрал ВМА при Мутафчийски, вместо при Менгеле, каквато е била другата опция.Един от най-приближените на Корнелия Нинова - Георги Свиленски, вчера е постъпил в болница, инфектиран с COVID-19. Свиленски беше един от най-арогантните скандалджии в последното НС, който искаше РЗИ да отменя заповедите на здравния министър, непрекъснато беше в групата, която настояваше, че не трябва да се носят маски, и най-демонстративно се разхождаше в НС като създаваше множество проблеми.
Заради всички невярващи отново ще ни затворят и ще загубим пари и мотивация. То за съжаление не са двама-трима, а половин България..."Носят се мълви", че е избрал ВМА при Мутафчийски, вместо при Менгеле, каквато е била другата опция.
Поуката: Много хора са големи бунтари, докато не дойде в тяхната градинка.
Иначе, метнах око на другата тема с гласуването и останах изненадан, че видният форумен протестър Асенчо, по прякор "таксито", не възнамерява да гласува. Явно е доволен, само тук играе роли или се е примирил като жертва на "новиО световен ред".
Аз по дифолт не гласувам и това няма нищо общо с короната. Гласувал съм само веднъж преди доста години и няколко пъти само съм придружавал приятели да гласуват (и да си видя училището). Просто тоя процес винаги ми е бил тъпотия. Все казват как трябвало да се гласува, било много важно, трябвало да изберем по-малкото зло... но не съм се занимавал с политика и ми е било все тая. Най-често обаче са избирали който и аз съм предпочитал, така че с мен или без мен е било все тая. Водил съм се и аз по всенародния акъл.Иначе, метнах око на другата тема с гласуването и останах изненадан, че видният форумен протестър Асенчо, по прякор "таксито", не възнамерява да гласува. Явно е доволен, само тук играе роли или се е примирил като жертва на "новиО световен ред".
Ти гледай сега как ще затворят ресторантите и моловете пак буквално от днес за утре, без предупреждение, нарочно, за неограничено време, за да е най-кофти за икономиката. Те даже бизнесите вече го усещат че така ще стане:Проф. Мира Кожухарова: Решения от вида "затваряме - отваряме+ създават чувството за хаос
Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира. Когато сме в развитието на следващата пандемична вълна, трябва да се вземат предпазни мерки, с уговорката, че не могат да са ефективни, колкото ни се иска.epicenter.bg
Абе Тедка, не може едновременно да си Корона сектант и да искаш да сме отворени, това са несъвместими нещаЗаради всички невярващи отново ще ни затворят и ще загубим пари и мотивация. То за съжаление не са двама-трима, а половин България...
Цитат: "При този тип инфекции единствената ефективна мярка е ваксинирането."Проф. Мира Кожухарова: Решения от вида "затваряме - отваряме+ създават чувството за хаос
Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира. Когато сме в развитието на следващата пандемична вълна, трябва да се вземат предпазни мерки, с уговорката, че не могат да са ефективни, колкото ни се иска.epicenter.bg
Не, последователна съм.Цитат: "При този тип инфекции единствената ефективна мярка е ваксинирането."
И ти ли, nandi обърна палачинката?
След една година опит виждаме, че вирусът следва епидемиологичната логика на вирусите, които причиняват остро респираторно заболяване, но никога не изчезват. Броят на заболелите в определен момент става много по-малък. Да изчезне вирусът, е непостижима идея и тя не трябва да продължава да се популяризира.
Не бе пич, не знаят. Те гледат през собствената си камбанария и коментират неща, за които даже не се замислят. Всичко, което не ги кефи е вид конспирация или далавера. Ама като фучат с 200 км с колата не се замислят, че могат да отрепат някого.Знаеш ли какво може до стоне с хора, които са току що оперирани, а и често на имунопотискаща терапия, заради операцията, ако ги набара тоя вирус... Това е и причината да се отменят въпросните операции...
Това е пълно олицетворение на обществото ни и защо сме на този хал. Всеки невежа разбира от политика, футбол и медицина.Да отлагаш планови операции, заради някакъв вир0с е най-голямата простотия, измисляна някога.
На мен ми е интересно до каква степен този медицински разисъм ощетява хората, които имат най-голяма нужда от помощ.Да отлагаш планови операции, заради някакъв вир0с е най-голямата простотия, измисляна някога.
Знаеш ли какво може до стоне с хора, които са току що оперирани, а и често на имунопотискаща терапия, заради операцията, ако ги набара тоя вирус... Това е и причината да се отменят въпросните операции...