biaaro
Well-Known Member
Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.
Абе добре беше по едно време, това момче, откак се боцна съвсем отиде коня у ряката....
Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.
Почна се стилът една жена каза във фейса...ОК, продължавайте без мен, уважаеми форумни професори.Ти чете ли за отрицателния тест, щото аз четох. Всичките и роднини свидетелстват, че не е била болна от нищо, най малко от Кови. Това че от щаба твърдят обратното, нищо не значи. Айде бегай да четеш още, че много е зле положението при теб.
Виж файлът 21110
Ами бе ви следя изкъсо непрекъснато, що, проблем ли е нещо?Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.
Почна се стилът една жена каза във фейса...ОК, продължавайте без мен, уважаеми форумни професори.
нЕкъде по трасето има лабава връзка и дава на късо от време на време. Иначе си е съвсем нормален retard.Абе добре беше по едно време, това момче, откак се боцна съвсем отиде коня у ряката....
Е, жена го е казала. Ти пък веднага... Веднъж и Теди да уцели нещо вярно и бързаш да го скастриш. Имай търпение, момчето е със специални нужди.Това е сестрата на жената
#post-979841Ако имахте деца, щяхте да знаете, че ваксинация по време на пандемия никога не се е допускала.
Е, жена го е казала. Ти пък веднага... Веднъж и Теди да уцели нещо вярно и бързаш да го скастриш. Имай търпение, момчето е със специални нужди.
Ти н се излагай: Починалата 54-годишна жена след имунизация в Благоевград не е имала придружаващи заболявания, както и не е боледувала от коронавирус.Абе Биарка, чети повечко бе момче. Тя е била с Ковид! Боцнала се и след това си е помислила, че е безсмъртна. И не я е хванала ваксината. Мисли бе, човек, не се излагай!
Защото ще гласувам за тях, за да ти е тъпо.Много мъка има тука. Все повече се убеждавам защо гроб
все печелят изборите...
Сестра й не е лекарка, нали? Нищо неадекватно не виждам. Просто се прееба, че не се боцна и те е яд. А на какво съм - на сокче.Каква жена бе, съвсем ли откачи? Това е сестрата на жената и роднини й. По новините ги даваха. Луд ли си?
Точно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.Би ли споделил кой е автора на това? Не ми се проверяват твърденията, ама ми звучи малко като книгата на оная откачената даскалица ли беше....
Как така сокче?Сестра й не е лекарка, нали? Нищо неадекватно не виждам. Просто се прееба, че не се боцна и те е яд. А на какво съм - на сокче.
Точно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.
Айде и факт-чекърите налазили темата неусетноТочно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.
То е пределно ясноЗащото ще гласувам за тях, за да ти е тъпо.
То е пределно ясно
След 12 години и аз съм на същото мнение. Какъвто "лидера", такива и поддръжниците му. От тиква надолу...Няколко пъти задавам въпроса - защо всички сектантита са герберасти? Досега смислено обяснение никой не даде.... Подозирам че е свързано с лимитирани ментални способности, както е видно от участниците в темата, ама де да знам....