Дяволът отново чете евангелието. А истината е малко по-различна. Единственото вярно в поста ти е за ските.Чорбанов се объркал, че е бил болен от Ковид миналата година?
И това е вашият гуру? Човекът, който прави ваксина? Дали пък не се е объркал и за някои други неща?
Поне разбрахме, че не обича да кара ски...
Това сега го пробвах. Действително такива тъмни власинки като се извадят на сухо и изглеждат като живи за малко, но и власинка от панталона ми реагира по подобен начин. Май е нещо свързано с температурата и изстиването. Във водата нищо не мърда така.След 6-та минута
Нематод някакъв. От много места може да дойде. Евентуално и от водопровода. Няма общо с вируси или маски.След 6-та минута
Истината е точно такава:Дяволът отново чете евангелието. А истината е малко по-различна. Единственото вярно в поста ти е за ските.
Ма, къде, бе пиле шарено, видя, че ни прави на маймуни? Нищо нередно в казаното и със сигурност Чорбанов продължава да стои зад думите си.Истината е точно такава:
Превъртете на 2:30 сек от интервюто и ще видите, че ви прави на маймуни
Проф. Чорбанов: "Зелените коридори" за ваксинация са другото име на хаоса
Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния, каза тойbtvnovinite.bg
Щом не правиш разлика между категоричното "преболедувах" от интервюто и извъртването "вероятно съм го прекарал" от вчера, няма какво да говорим.Забележи, че професорът не казва "имам антитела" (напротив, отново потвърди, че е глупост неземна тва с анти-телите), а казва "преболедувах".
Вече година мина и още не знаеш каква е същността на ваксините?Бърз анализ na продължаващия цирк
И ваксинираните прихващат COVID, но го карат по-леко ( скоро ще се окаже и, че са били заразни )
Разликата е в моментното усещане и тя категорично не подрива репутацията на проф. Чорбанов. И аз смятам, че го изкарах, но без допълнителни изследвания няма как да знам със сигурност. Важно е да отбележим, че тези, които не сме от сектата, не ходим постоянно да се тестваме, за да си мерим, броим и поименно да си проверяваме анти-тЕлото.Щом не правиш разлика между категоричното "преболедувах" от интервюто и извъртването "вероятно съм го прекарал" от вчера, няма какво да говорим.
ДамЕто още една щура идея на глобалистите, която не е хрумвала дори на най-заклетите конспиратори - да хапваме гъсенички и буболечки. Нали искат да заменят месото със синтетични заместители, та явно ще си набавяме естествени протеини от инсектите.
Insects could soon be appearing on restaurant menus in Europe
The World Economic Forum is an independent international organization committed to improving the state of the world by engaging business, political, academic and other leaders of society to shape global, regional and industry agendas. Incorporated as a not-for-profit foundation in 1971, and...www.weforum.org
Добре, стигнахме до единомислие, че е нормално човекът който прави ваксина да си няма и понятие дали е изкарал или не това, за което е ваксината.Разликата е в моментното усещане и тя категорично не подрива репутацията на проф. Чорбанов. И аз смятам, че го изкарах, но без допълнителни изследвания няма как да знам със сигурност. Важно е да отбележим, че тези, които не сме от сектата, не ходим постоянно да се тестваме, за да си мерим, броим и поименно да си проверяваме анти-тЕлото.
Когато имаш истинска и важна работа, не висиш по кабинетите да се тестваш. Това е занимание за пенсионерите и по-младите хипохондрици. Вторите така ми липсват в темата.Добре, стигнахме до единомислие, че е нормално човекът който прави ваксина да си няма и понятие дали е изкарал или не това, за което е ваксината.
На кого ги дължи тия евра?Белгийски съд постанови: Противоепидемичните мерки са незаконни
Съдът предупреждава, че правителството ще дължи глоба от 5000 евро на ден за всеки ден просрочие, ако не отмени мерките до 30 дниbg-voice.com