biaaro и ти си блокнат от госпожичката, колкото и да му глашатайстваш по цял ден, мазнейки се и цитирайки негови постове.
Иначе сега ми се е паднало малко време, да си припомним форумните демагози-хамелеони и техните нагласи през март-април. Разбира се на прима виста от рандом 5 хванати страници. Почваме от коткогледачката:
Виж файлът 20454
Днес имаме над 200 адреса на мъртви и над 2800 на болни (доказано с PCR, антигенните отделно). Ще отидеш ли при роднините на първите, десетки хора под 60г., за да им кажеш, че е грипче и са сухи съчки, та е било редно да си "отидат"? Не ми отговаряй. Кукичката (вниманието) от мен я получаваш по две минутки на месец.
Виж файлът 20455
da takae!
Виж файлът 20457
Чакаме днес данните от 47 седмица и ще направим сметката.
Спец №2:
Виж файлът 20458
С две думи - като ви говори biaaro, гледайте откъде изгрява слънцето.
Виж файлът 20459
Топ специалист. Бих му се доверил и занапред!
Има и други мнения, които малко или много са се поосъзнали и са спрели да пишат небивалици занапред, като например:
Виж файлът 20456
И в крайна сметка, всички рано или късно ще попаднем в клопката на noviat red!
Виж файлът 20460
Истината е, че ми писна да убеждавам, че тревата е зелена, та по-добре историята от баба Марта да говори.
Да се надяваме, че няма да се стигне дотам, че да се гъткат роднини, на които ЧУДЕСНО знаем имената и адресите, но натам отиват нещата май.