Нандито, що не идеш, нали е грипче???
За жалост, истеричните посерковци-ковидяги не обичат да ползват информация извън "яко ще се мре", щото им мре мозъчната клетка.За жалост мрънкачите обикновено са и мързеливци.....
За жалост, истеричните посерковци-ковидяги не обичат да ползват информация извън "яко ще се мре", щото им мре мозъчната клетка.
Условието към кандидат санитарите е да са преболедували грипа и да имат създадени антитела срещу него. Липсата на кандидати подсказва, че няма отговарящи на изискванията, а това пък говори, че театърът не се връзва съвсем с реалността.
Аз допускам, че Славчев ще избере руската ваксина
Излагаш се, морски.Що не си търсят санитари с положителни PCR-ри от преди месец, а търсят антитела?
Да видим кой се излага в случая:Излагаш се, морски.
Позитивен PCR означава, че имаш вируса в себе си. Антитела се изграждат НЕвинаги и преди да ахнеш, ще ти обясня защо.
Хора, които са го изкарали доста леко (или безсимптомно), доста често нямат изграден имунитет към него a.k.a антитела. Тоест може да светнеш с положителен PCR, но впоследствие да не изградиш имунитет към него. Точно затова се търсят и антитела, а не PCR.
Несъстоятелен си в доста от моментите и е приятелски съвет да спреш да се излагаш.
Това е мит, че тази инфекция не създава имунитет и може да повтаря. Просто не знам кой ги лансира тези идеи. Ако тези идеи са верни то всички опити за правене на ваксина са предварително обречени на неуспех. Каква ваксина ще правим, ако естествената инфекция – дивият вирус не е в състояние да даде достатъчно траен имунен отговор и ние ще очакваме един „сурогат“ и изкуствено създаден вирус или частици от вируса, които се вкарват в съприкосновение с имунната система по един или друг начин, да дадат достатъчно траен имунен отговор. Тези приказки са част от това неадекватно отношение към коронавируса и този опит за създаване на страх и безизходица и, че всичко е загубено и единственият шанс е ние да се разхождаме с едни парцали пред лицата си и да си мислим, че ни пазят. Не, че ни пазят, ами че с тях ние пазим другите – това са пълни глупости!
Можеш и сам да се качиш при него, нали знаеш? Не товарете божеството с мързела сиБоже, слез си прибери вересиите....
Имаш си лаборатория? Ясно!Аз си се ваксинирам всяка вечер, ама с мое производство
Излагаш се, морски.
Позитивен PCR означава, че имаш вируса в себе си. Антитела се изграждат НЕвинаги и преди да ахнеш, ще ти обясня защо.
Хора, които са го изкарали доста леко (или безсимптомно), доста често нямат изграден имунитет към него a.k.a антитела. Тоест може да светнеш с положителен PCR, но впоследствие да не изградиш имунитет към него. Точно затова се търсят и антитела, а не PCR.
Несъстоятелен си в доста от моментите и е приятелски съвет да спреш да се излагаш.
Сигурен съм че всички мрънкачи че няма работа са отишли да се тестват. Ама е по лесно да си мрънкач и да обвиняваш Бойко за провалите си докато храниш котките и кокошките....За жалост, истеричните посерковци-ковидяги не обичат да ползват информация извън "яко ще се мре", щото им мре мозъчната клетка.
Условието към кандидат санитарите е да са преболедували грипа и да имат създадени антитела срещу него. Липсата на кандидати подсказва, че няма отговарящи на изискванията, а това пък говори, че театърът не се връзва съвсем с реалността.
Посерковци-ковидяги. Много ще ми е интересно ако станеш една от тях - никога не ти го пожелавам - дали ще си дадеш това определение на себе си.За жалост, истеричните посерковци-ковидяги не обичат да ползват информация извън "яко ще се мре", щото им мре мозъчната клетка.
Искам да кажа за пореден път, че се излагаш като пишеш. Нещо различно от ad-hominem нападки имаш ли в репертоара?Значи искаш да кажеш... бля бля
Искам да кажа за пореден път, че се излагаш като пишеш.
Още по-голяма несъстоятелност проявяваш, когато четеш "НЕвинаги" като "80%". Тия проценти за нищо ги нямаш. Ако махнем фактора "лаборант" (дали са направени адекватни натривки), то точността на PCR-а 98-99%.
Чудно ми е как знаеш от-до как работят ваксините (сори, че проявявам съмнение за гений като теб), пък не знаеш какво са процентите и как се ползват. Аз и преди те хванах на тясно, че бъкел не знаеш какво говориш с проценти, ама ти сам се издаваш за втори път. Искам да ми сметнеш на база статистиката (за България) към момента, как ги получаваш тия 80%?
Бълхаря и нандито, а явно и вирусолога мангъров, който е спец по-скоро по глисти и други подобни паразити по децата, съдейки по досегашния му опит, си нямат ни най-малка идея как работят вирусите и ваксините. Точно за това от първия ден разни хора твърдим, че тоя мангъров трябва да бъде изключен от лекарския съюз на секундата и да му бъде забранено да практикува. Разбирам и защо са толкова придубедени, просто са тотално неинформирани, а мнението им е моделирано от пропагандни медии.
дебил
колко си прост
Ако махнем фактора "лаборант" (дали са направени адекватни натривки)
варира в зависимост от мястото и качеството на вземане
От 90% (долната граница) до към 120-30% има долу-горе точно 30-40% грешни тестове. Уникален си.RT-PCR има >90% сензитивност и специфичност (процентно съотношение на точност на теста, отнесен към фалшиво положителни и фалшиво отрицателни резултати), но вземането на пробата и вирусното натоварване могат да повлияят чувствителността на теста.
Даже не си оригинален. Ако наричаш целия форум себе си и оная незадовоената, която измисли въпросния прякор - ок.Човек дето цял форум му вика Камен-тъпото
Човек, който не знае родния си език, седнал да коментира експерт с над 30 годишна практика.придубедени
Теди, явно не разбираш смисъла на определението. "Посерковци", щото сте се посрали от страх и "ковидяги" - фенове на кови, ама симпатяги.Посерковци-ковидяги. Много ще ми е интересно ако станеш една от тях - никога не ти го пожелавам - дали ще си дадеш това определение на себе си.
По принцип от мен блика задоволство, но предвид поредната правописна грешка на "вишиста", не знам в какво ме упреква пък сега.оная незадовоената,