Leverage
Well-Known Member
Дексаметазон е основната съставка на хапчето. Не мисля да се лишавам от имунната ми система. Умората от пневмония не минава лесно. Дано да е правилно лечението. За пожеланията благодаря!
Пневмония (независимо от какво е предизвикана) се лекува сериозно и отговорно. Без антибиотик не става. Не си играй.Дексаметазон е основната съставка на хапчето. Не мисля да се лишавам от имунната ми система. Умората от пневмония не минава лесно. Дано да е правилно лечението. За пожеланията благодаря!
Не се различаваме вече от мангасарите за съжаление, всички у тая теретория станахме цигани
Особено бизнесмените. Онзи ден даваха някакъв ресторантьор от Русе, дарявал по 100 порции на лекарите - обедно меню, всеки ден. Не чух да се оплаква - каза: “Всеки трябва да прави каквото може”. Това е достойно поведение. А не постоянното мрънкане за помощи, за субсидии, намаляне на данъци и т.н.Не се различаваме вече от мангасарите за съжаление, всички у тая теретория станахме цигани
Знам и за друг абсурд, някаква църква помолила за помощ от един ресторантьор финансово, но поради скромните му възможности, които дарявал, тя се отказала от помощите муОсобено бизнесмените. Онзи ден даваха някакъв ресторантьор от Русе, дарявал по 100 порции на лекарите - обедно меню, всеки ден. Не чух да се оплаква - каза: “Всеки трябва да прави каквото може”. Това е достойно поведение. А не постоянното мрънкане за помощи, за субсидии, намаляне на данъци и т.н.
Нека не забравяме, че най-големия дарител на БПЦ за възстановяване на храмовете все още е един просещ столетник.... Това ни е отношението към всичко, за съжаление...Знам и за друг абсурд, някаква църква помолила за помощ от един ресторантьор финансово, но поради скромните му възможности, който дарявал, тя се отказала от помощите му
Ние имаме по-добър вариант за имунизационен календар:От следващата седмица верятно започват ваксинирането в ОК. С приоритет ще са хората в Care Home и тези над 80 години. Очаквам до месец миним увеличение на смъртните случай х10....
Този същия го гледах по Евроком в началото на март, като каза: 'Дори и чума да има, цяла България трябва да се качи на Шипка да почете подвига на братският съветски народ'.Ние имаме по-добър вариант за имунизационен календар:
Интересно е и каква е обосновката да се ваксинират преболедували хора, но това е друга тема...Този същия го гледах по Евроком в началото на март, като каза: 'Дори и чума да има, цяла България трябва да се качи на Шипка да почете подвига на братският съветски народ'.
Интересно е и каква е обосновката да се ваксинират преболедували хора, но това е друга тема...
Какво е случаЙ? Такава дума няма в речника... Има, ама в единствено число. Аз пък очаквам да изчезне вируса...Макар че с такива кратуни като теб, дето няма да се ваксинират...може и да не изчезне.От следващата седмица верятно започват ваксинирането в ОК. С приоритет ще са хората в Care Home и тези над 80 години. Очаквам до месец миним увеличение на смъртните случай х10....
Й е най-страшното на к-19. Очаквай трупове навсякъде след ваксинатаКакво е случаЙ? Такава дума няма в речника... Има, ама в единствено число. Аз пък очаквам да изчезне вируса...Макар че с такива кратуни като теб, дето няма да се ваксинират...може и да не изчезне.
И това, че го е казал е много лошо, защото???Този същия го гледах по Евроком в началото на март, като каза: 'Дори и чума да има, цяла България трябва да се качи на Шипка да почете подвига на братският съветски народ'.
Е толкова пък чак наивен не може да си?Макар че с такива кратуни като теб, дето няма да се ваксинират...може и да не изчезне.