идея
Active Member
От: Селския дърводелец ( Какво направих до сега/ А сега накъде)
Дочо, не си ме разбрал. Аз не купувам нито продавам гребени.
Просто виждам добре кой колко печели в etsy, та затова ти подхвърлих на теб идея за производство на такива гребени.
Ако не си запознат трудно ще се ориентираш, затова ти направих и сметката.
Това не са измислици или прогнози . Тези цифри са реално осъществени продажби от този човек, който си е и майстора на гребените.
Ти казваш че продаваш по две пейки на месец, което е 400лв или 300$ - 50$ за материал = 250$
Производителя на тези гребени продава по 25-30 бр. на месец = 945$ - 10$ за материал = 935$
НО! ГОВОРИМ ЗА ПРОДАЖБА В ETSY, не в OLX
Продажбата трябва да е насочена към англоговорящи клиенти.
Освен това градинска мебел през зимата не се продава , а гребени вървят цяла година и за целия свят.
идея Мога да ти намеря такива гребени на доста по прилична цена ако имаш желание пиши се още се произвеждат в наше село
Дочо, не си ме разбрал. Аз не купувам нито продавам гребени.
Просто виждам добре кой колко печели в etsy, та затова ти подхвърлих на теб идея за производство на такива гребени.
Ако не си запознат трудно ще се ориентираш, затова ти направих и сметката.
Това не са измислици или прогнози . Тези цифри са реално осъществени продажби от този човек, който си е и майстора на гребените.
Ти казваш че продаваш по две пейки на месец, което е 400лв или 300$ - 50$ за материал = 250$
Производителя на тези гребени продава по 25-30 бр. на месец = 945$ - 10$ за материал = 935$
НО! ГОВОРИМ ЗА ПРОДАЖБА В ETSY, не в OLX
Продажбата трябва да е насочена към англоговорящи клиенти.
Освен това градинска мебел през зимата не се продава , а гребени вървят цяла година и за целия свят.
Последно редактирано: