Според мен шансът е в правилната реклама, насочена към хората, които биха си купили такава пейка и дървени продукти. Предприемачеството се прави така - първо знаеш какво ти харесва и какво можеш да правиш добре, в случая дърводелство. След това трябва да се направи проучване какъв интерес има сред хората, които биха си купили продукт от дърво, след това идва продукта, хубаво е да е иновативен, в случая продуктът да е по-добър с нещо от другите на пазара, след това идва реклама към хората, които биха си купили такава пейка и се следи от къде идват евентуални покупки с цел да се анализира и да се подготвят следващи стъпки или да се коригира нещо.
Казвам го, защото предполагам си преценил, че има потенциални купувачи. Значи само сега тряба да ги таргетираме правилно и да им покажем защо този продукт е за тях и колко весело, комфортно ще им бъде с пейката.
Виждам, че си направил Facebook страница и акаунт в Etsy, само че липсва уеб сайт. Според мен трябваше да почнеш от уеб сайт и всички други канали да водят към него, където да се затвори продажбата. Защото ако реша да си купя сега дървена сгъваема пейка как ще те намеря, освен в olx, ама хората може да искат гаранция, може да искат видео, може да искат да си я купят без да звънят, а само да попълнят форма. Това са неща на които трябва да се отговори. Виждам, че си правил реклама в Facebook, хубаво е да се види какво представлява, за да кажем дали е направена по-правилният начин, защото хората много често не пускат правилното послание или не таргетират правилните, а после рекламата не работи, не казвам. че е така, но хубаво да видим самата реклама.
Ако имаш нужда и желание може да ударя едно рамо, от Ловеч съм и имам над 9 години опит в маркетинга. Сега работя с познат от Априлци, които има ферма. Може да го съчетаем като минавам от там.
П.С. А и бих направил промоция също - купи пейка и получаваш дъска например, това също носи стоите ползи. Вече трябва да се изчисли дали кое ще ти е рентабилно.