Blinky
Owner
От: Семинар на Предприемач.ком 2013 + Premium Акаунт - нова тема
Това с браненето ми харесва много, но това реално трябва да е нещо като организация, която да е с права и лицензи, ако искаме официално да можем да оспорваме. Да, това може да се дискутира и да се предложи за промяна, но лошото е, че тук всички знаем как се гласуват тези закони. Все пак глас може да се даде. Това е добра идея и ми допада много.
Да, прав си. Но си мислех, че тук са достатъчно реални хората и са едни от най-големите практици. Аз реално искам да видя практици в действие, не не теоретици.Иначе, Блинки, помислете нещо за реална организация на реални хора от бранша, която да е с цел взаимопомощ и реални неща. И която да брани членовете си, ако се налага. Примерно арестуват някой съфорумец за това, че сийдвал клипчета с каки и ние се събираме и му помагаме кой с каквото може. Съдят друг за еди си какво - действаме организирано. Искат да променят някой закон в наш ущърб - правим пак нещо. Правим събирания, обсъждаме разни неща, обменяме опит. Тогава подобен членски внос би имал реална полза. Сега аз примерно мога и без да ми променяте описанието на ника да ви ги дам тия пари, ама ми се ще наистина да видя едно организирано форумно общество. Нещо като офроудците, ама офроуд у нета.
Това с браненето ми харесва много, но това реално трябва да е нещо като организация, която да е с права и лицензи, ако искаме официално да можем да оспорваме. Да, това може да се дискутира и да се предложи за промяна, но лошото е, че тук всички знаем как се гласуват тези закони. Все пак глас може да се даде. Това е добра идея и ми допада много.