Яко народ си купи от тия сертификати, сега като им ги подновят за 2016... направо супер. Шефа ще си вземе второ Бентли, а те ще си стоят със сертификат дето струва 2 стотинки...
На мен ми звъннаха, че съм коректна фирма и да ми продават сертификат, аз им казах, че съм НЕкоректна фирма и ми затвориха телефона
60 лева е сертификата. Еднократно е. На 2000 фирми да го продаде в България. Това не са пари за Бентли. Но не са и малко за сайт тип директория и изкарани само с идеята. Ще ми се да видя някой от вас интернет предприемачи дето хейтвате да изкара толкова за година.
Това чудо е станало ужасно масово. Преди няколко дни по пътя за работа ми дадоха 3 брошури и на 2 от тях имаше лого на "коректна фирма". Явно много заблудени бизнесмени има...
Между другото попаднах на това във интернет. Оправиха ми настроението: https://www.facebook.com/kUrektna.firma/
Някой колега не беше ли писал, че са продадени около 4000 сертификата, беше ги броил на сайта, не ми се рови сега напред в темата. Отделно разбрах, че всяка година ще го подновяват, но на половин цена.
А това не е идея, а заблуда, че тая хартийка струва 70 лв, тя на практика няма никаква стойност, най-вероятно се раздава и на много некоректни фирми, като така бива заблуждаван и крайния потребител.
Ще ми се да видя някой от вас интернет предприемачи дето хейтвате да изкара толкова за година.
До момента тия са продали 20 272 "сертификата"
20 272 х 60лв. = 1 216 320
До момента тия са продали 20 272 "сертификата"
20 272 х 60лв. = 1 216 320