вече прекаляваш темата ти е преместена в пазара защото въсшност продаваш в нея
ама реално не мисля че си искарал нещо щото два лева нямаше да са проблем да споделиш със всички :twisted:
И какво ще стане ако на амазон и ебау се появът същите като твоийте продукти само че с по ниски цени?
Ами продуктите наистина се предлагат и от др хора, но те използват същите доставчици и цените им няма как да са по ниски. Единствено ако копуват на едро могат да дадът малко по ниска цена .. но 99% от продавачите в eBay използват дропшипъри. Така не влагаш пари в стока и така риска от загуби се намаля до минимум.
Пич, тука си прав, ама ако са ти сетнали МАП цена, иначе защо да не може, посетителите винаги се връзват за 1$ по малко. Както и да е найстина не си избрал правилния метод да изкараш пари от форума.
Ами ви интерес на истината не виждам как може да бъдеш излъган. Какво имаш предвид под излъга. Как ще ме излъжат?
Бате дай ще ти дам 80стотинки да ми я продадеш. Прати ми на ЛС и може да ти направя реклама. Ще пием кафе някой път и ще те черпя
Ами добър е бизнеса да, ако се занимаваш сериозно се печели добре. Исках просто да светна малко такива неудачници като тебе и да помогна на хората който искат да се занимават сериозно с дропшипинг защото аз лично съм загубил доста време и пари докато открия тези доставчици! Аз си докарвам една средна работна заплата с помоща на тези доставчици, работата е доста наистина но си заслужава. А това с смсите ще е част от сайта който правя в момента. Ще е посветен изцяло на дропшипинга защото това е най-доходоносният начин за правене на пари от нета и мисля че в България сме доста назад в тая насока!