Blinky
Owner
Спам е много широко понятие. Но за мен лично, да влезеш, да не си активен никъде и в един момент през ден или по-кратко време да пишеш съобщения или да пускаш линкове, към някой или на стената си, без ясна представа какво точно искаш да постигнеш,освен да стигне това до макс хора си е меко казано спам. Ботовете не ги броим, но и много потребители плескат по един линк и изчезват. Нито какво е, нищо защо е там, най-много да напишат "Вижте най-яките ...." и жив линк. Е как да не го причислим към спама това.
Аз много успял жив пример за спам и много напред. Спамът е еднократен вид "маркетинг", който в повечето случаи е свързан с не до чак големи ресурси (ако ще си истински играч), време и честно казано минимални резултати. Но щом носи някакви, явно има смисъл. Както се вика щом още го има, значи има смисъл от него. Но това не прави работата на тия, които се борят с него по-лесна.
Аз много успял жив пример за спам и много напред. Спамът е еднократен вид "маркетинг", който в повечето случаи е свързан с не до чак големи ресурси (ако ще си истински играч), време и честно казано минимални резултати. Но щом носи някакви, явно има смисъл. Както се вика щом още го има, значи има смисъл от него. Но това не прави работата на тия, които се борят с него по-лесна.