@blackout8 - разбира се, всъщност много преди въобще да се запозная с Юли, само дето не го бях споделял. Аз съм привърженик на разбирането човек да върши онова, което обича и така да дава стойност на другите.
Затова подкрепям по всякакъв чудесните специалисти, с които работим - с литература, онлайн обучения, пари и най-важното - подкрепа.
Това е нашата мисия - да израстваме, правейки онова, което обичаме. И израствайки, да помагаме на партньорите си да растат, давайки им стойност.
Наскоро един клиент ми се обади да каже, че вече могат да вземат нов човек - много добре им тръгнаха рекламите. Скачал съм и съм се радвал като малко дете у дома.
Бъди здрав, друже!
П.С. Даже една вметка - по-рано бях решил да стана изявен писател и едва ли не да се "доказвам". От известно време хич не ми пука и пиша понеже обичам писането, и всичко става много по-лесно.
За Юли - той е основател на най-големите събития за личностно развитие в България. Например събитието "Несеминарът" бе посетено от 2500 човека.
@Saviour - колкото до цветистите глупости - мисля, че фирмената "Мисия" е по-скоро въпрос на личен избор. Понеже хората сме различни, едни харесват портокали, а други - ябълки.
Ето пример от личния живот - дълго време убеждавам да заведа едно мило момиче на планина, а тя не ще и не ще - обича си в града и по кафенетата. Което пък за мен е неприемливо. Просто гледаме по различен начин на живота и на времето си. Та така и в бизнеса.
Бъди здрав!
Колеги, книгата е чудесна, а Юли е много умен, способен и осъзнат. Това четиво ще Ви даде стойност.
Ваш,
Кирил Йовев,
webselo