@Saviour - да, аз също не харесвам изгнили ябълки. Инак къде точно ги видя? Не харесваш Юли ли? Той не пречи никому. Или не харесваш мен? Аз също не преча никому.
@tanipo - в рамките на месец и половина през операционната маса минаха двете ми баби (рак и камъни в бъбреците), майка ми (миома) и баща ми (мастно образувание).
Тъй че изведнъж си припомних колко ценно е то, здравето. Желая ти да бъдеш здрав! Всички останали дребни закачки във форума са без значение за мен, вярвам и за теб.
А колкото до стойността - на едно място Сет Годин казва: "Не харесваш тази торта? Няма проблем. И без това не беше за теб." Разбираш ли, целевата група е друга. Ти може и да не харесваш онова, което човекът върши, не си длъжен, разбира се, ала 2500 човека, отишли на семинара, го харесват, и на тях им е полезно. Впрочем около 20 човека се включиха в играта досега, а почти не съм я промотирал, като изключим фирмената страница, тук и мейл абонатите. Явно на тях човекът им дава стойност.
@nandibandi - хаха, благодаря.
Колкото до момичето - не съм тръгнал да ѝ се натискам. Откровено казано в момента не ми се занимава.
@CTAH - поогледай 3-4 произволни видеа, някои кратички. Кой знае, току-виж си открил нещо съдържателно там.
Хайде да се поздравим по случай втори юни - честит Ден на Ботев!
Кико