E-Business
Active Member
Blinky каза:Незнам за какво почна да става дума в този разговор, но и аз съм на мнение, че има още доста хора от форума тук, които влизат в списъка - някой по-добри, други навлизащи малко по малко все по-дълбоко в дербите на това и т.н.
E-Business, то за да има СЕО експерти, трябва да има преди това точна дефениция на това понятие. Някой са с изкарването на даден сайт на първа страница в конкурентна ниша, други с над 10 сайта на първа страница, трети са с 20 сайта в топ 20 <втора старница>, това са все СЕО постижения, но незнам как биха се отсяли експертите.
:wink:
Blinki, аз точно това имах впредвид което казваш. Че е трудно да се даде точна дефиниция на това кой е експерт. Но ако аз правилно разбиорам думата Гуру - това е експерт в дадена област. И правенето на такъв списък е субективно. Много хора се смятат за СЕО експерти без да знаем какво точно е това. та основната ми мисъл е следната. Страхотно е да се направи списък на хората занимаващи се със СЕО. Ама айде да не ги наричаме гутута. В уикепедията за гуру пише: "„гуру“ е човек, който има авторитет поради схващането за неговите експертни знания или умения." Айде да не сме гурута . Нека да сме хора които се заниамват със сео.