Banko
Всъщност бате , изтъркаме всички мнения, в които пак се засягаше проблема с тия 40 лева, не е изирателно само на оня тип.
Казвам го, защото иначе излгежда грозно ккто си го написал в рипорта, за това.
Красен Томов
Видях какво сте изтрили, четох темата до 8 вечерта, в последствие не знам какво се е случвало
А това е моето мнение по темата
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=54588&page=12&p=727894&viewfull=1#post727894
Постъпката на Ъпхирото е повече от грозна, и не ви прави чест че дори му позволихте да запази темата.
Не защитавам бамзе, бамзо или както там се нарича, за мен и двамата са некоректни един към друг, но тези цигански и дребнави номера, няма как да ги толерирам, камо ли да заемам страна.
Banko
аз ще я изтрия утре, само искам да се види, че това няма да се търпи да засират целия форум
Красен Томов
Абе да се оправят както могат, всъщност и двамата са в правото да реват, и явно няма да излязат на една глава. Проблема е друг - заемате страна, в случая страната на Ъпхиро.
Banko
мда, аз се чудя дали няма да се разсърдят, ако им дам почивка и на двамата
не сме заели негова страна, сегаси пиша и с другия герой на скайп
защото той пък търси справедливост от нас? как да му дам, ако не са използвали никакви договори, фактури, външни сайтове за посредничество?
Красен Томов
И двамата са балъци и тва е
Оставяйте им една тема да се кълват и да се плюят, пък те си знаят. Аз вече си изградих мнение за хирото, също и за бамзото
Banko
мда, мисля да им отделя тази дето я насраха
еми супер тегав характер и много кофти постъпва последн време
Красен Томов
Ама просто тази ваша намеса с модерацията, никак не ми се понрави. Съжалявам, но при конфликт, нещата не се решават с триене.
Banko
какво предлагаш? да се вслушам все пак и от трето лице
Красен Томов
Моето мнение - да се оставят да се оправят двамата. Отваряй им темата, да си пишат там кой каквото сметне за добре, защото сега с Хирото насрахме друга тема. Направихте раздел за политика да се плюят един друг, една тема няма да е проблем, даже ми е интересна
Banko
мда, ще има, но лошото е, че във всяка познаха
Красен Томов
И точно покрай темата с черният списък, и действието на хирото днес, смятам че е от полза това нещо
Banko
и модерация от към триене е неизбеждна
ох, след малко почвам да отделям темата им
Красен Томов
Защото аз имах не лоши впечатления от него, но с тази си постъпка, просто ме падна в очите и ще отбягвам всякакви контакти с него, а да не се чува за работа. Накратко, направих си изводите от постъпките и на двамата. И двамата не стават за работа. И двамата са деца.
Banko
някакви идеи за заглавие?
Красен Томов
Никаква
Banko
защото няма да престанат
и там ще им местя мненията
мисля, че така е коректно за двамата
Красен Томов
Да е на едно място, да се покажат и двамата що за стока са
Banko
мда
точно
Красен Томов
Това смятам е най-правилно, защото иначе излиза така както тази вечер ми се стори, че е - взимане на страна и цензура от ваша страна
Banko
само ще си наредят
още тогава им го казах
Красен Томов
Не ги знам тези хора как изобщо си намират работа ...
Девойката била ощипана, та го блокирала щото искал да му се сложи надпис за бисквитки
Banko
мда
Красен Томов
Ясно, че това не е било в първоначалното задание, ама хирото се цигани повече от циганин
Banko
мда, така е
леле, повече от 10 страници са
мамка им и на двамата
Красен Томов
Явно са деца, не ги знам на каква възраст са, но имат още да учат за бизнес взаимоотношенията и как се води диалог и сделка с клиент