Трябва да направим нещо.
ОК (добре)
Не означава, добре ще го направя.
И това е след като си получи сайта. Така, че дали или си е мое решение.
""" Отделно на това, ти за сефте ли купуваш нещо от енвато? Що нямаш оборотни пари с които да закупиш нужното на клиента и след като видиш колко ти е коствало, да му поискаш дължимото? Щото ти е толкова акъла, за това.""""
това не го схващам?
Не знам какво съм решил, но още малко и ще почиват и двамата, защото 1 седмица генерират работа на админите. Това не е много нормално. Щом не се разбират, явно имат по сериозни проблеми от това с тия 40 лева.
@bamzo, с теб 100 пъти да си пишем, все един и същ е резултата. Не мога да се разбера нито с теб, нито с него, а си комуникирам с двамата. Кажи какво искате....засрали сте се един друг, какво очаквате от тук натам? И пич, гледай да изполваш договори в бъдеще.
Всеки път едно и също...някой се прецаква (тук не знам кой кого) и после айде и админите трябва да са в драмата, защото те трябва да вземат страна и да банират някой. Как да стане като сме форум, едно общество и решенията са общи, а пък други глупости, че сме Съдебни спорове, не ми се слушат. И може ли едни 40 лева да ви прецакат толкова.
И това общество толерира отношението на някои потребители към други?Общество или шайка?
И да има и да няма договор има недовършен сайт и открадната тема.И да триеш мнения и теми това си остава.
Значи, когато имаш претенции и те не са спазени, а преди това не си взел мерки да си защитиш твоите интереси документално, си е направо автогол. И е малко тъпо да се търси права от хора, които управляват форум (пак ти казвам, социален сайт, в който всички имаме гласност), след като ти не си предприел нищо. Недовършен сайт, неспазени обещания, всичко това е само част от нещо, което можеше да експандне много повече, защото някой не е помислил за кофти сценария.
Не съм ти трил ревливите мнения, а премахнах обидите, които по правилата на форума не са много ОК. Но кой да чете и тях, то само се изисква, нали? Това общество не толерира както глупости. Както и си подбирай темите, защото сега ъпчето зачезна, защото си много готин, но ако насочиш тъпата си драма към форума, ще е друго развитието, защото аз лично нито те познавам, нито ще позволя (както смятам и другия админ) да се плюе по форума, и другите потребители. Така, че приятелски съвет: Опичай си акъла.
Кво стаа тука???? Нещо сеир ли има....
Тихо,ще се карат и на тебе.Сериала вече се казва Мълчанието на агнетатаКъв сеир, най-голямата драма в историята на човечествеството, ''защото сега ъпчето зачезна''!!!
Аз не знам как ще живея от тук нататък, пък Блинки направо не мога да го мисля. :drama:
Тихо,ще се карат и на тебе.Сериала вече се казва Мълчанието на агнетата
Съдейки по дългия коментар на Блинки, изобщо няма да се изненадам ако и на мен ми се скара, че нападам ъпченценцненцненцне-то и то сега тропна с краче, расърди се избяга.
Честно, никога не съм виждала Блинки толкова неадекватен на ситуацията.
Спирам да пиша в темата, защото всеки, който се задържа повече в нея се изложи яко.
Съдейки по дългия коментар на Блинки, изобщо няма да се изненадам ако и на мен ми се скара, че нападам ъпченценцненцненцне-то и то сега тропна с краче, расърди се избяга.
Честно, никога не съм виждала Блинки толкова неадекватен на ситуацията.
Спирам да пиша в темата, защото всеки, който се задържа повече в нея се изложи яко.
п.с. Да взема да питам: Тая тема защо е толкова счупена? Ни коментар може да се цитира, като хората, нито болднато можеш да сложиш - тотал щета отвсякъде. Да не я е правило ъпчето срещу 40 кинта?
Не става дума за любов, а за обективност тук, Coolice. Нито Бамзо, нито аз искаме Блинки да наказва ''ъпчето'' или да му прави каквото и да е, а само да се разбере истината. Човекът е нападнат и се брани, а Блинки му се кара, че пуска теми и реве, което всъщност прави неговото протеже, а не Бамзо.
Блинки, признавам, че много те харесвам, като цяло - отношението ти към всички потребители, характерът ти, но...!!! Когато стане дума за твоето ''ъпче'' си крайно необективен и дори не го съзнаваш.
Какво значи ''стар'' потребител е и заслужава повече, понеже с теб и някои други се държал добре? Това е необективност по дефиниция! А с тези, с които се държи зле?? Да духат супата, понеже не са достатъчно стари??
Ако някой е искал бан, това беше твоето протеже, Блинки. Всеки негов пост беше ''Банко стегни се!'', ''Банко айде банвай го тоя'' - бамзо не е искал такова нещо. Темата беше подхаваната от ''ъпчето'' и то с цел да баннеш бамзо, а човекът само обясни ситуацията и се защитаваше, за което отнесе грозни обиди, които все още стоят, а неговите бяха махнати, понеже нарушавали тона на форума.
Готин си, признавам - мил и деликатен човек, но недостатък ти именно това, че си човек - т.е. не си обективен, а си пристрастен и дори не го осъзнаваш. Тук може да няма ''миропомазани'', но определено има ''стари'', които се толерират, само защото са стари.
п.с. не знам как е в бг мама, честно! Либералните правила на форума ми харесват и единствения, на който не му изнасят понякога е ''ъпчето'', понеже си мисли, че форумът е на баща му.