Sky
Well-Known Member
Видях колко и изтрит аз, заебиДа, верно. Прекалихте, човек. И нейния е изтрит, не се притеснявай.
Видях колко и изтрит аз, заебиДа, верно. Прекалихте, човек. И нейния е изтрит, не се притеснявай.
Прекалихме - факт. Заради позитивния тон на темата коригирах репликата, станала повод за размяна на ''любезности'', като си запазвам намерението да продължа да я използвам при по-удобни поводи.Да, верно. Прекалихте, човек. И нейния е изтрит, не се притеснявай.
Е как пък ще не е?Видях колко и изтрит аз, заеби
Е как пък ще не е?
Друго ли има? Защото репортите поваляха от тук.
Не пускай, махам го.Е, ква беше файдата от модерацията, като си плеснал пак грубото изказване. Да пусна пак и моя отговор, тогава?
Еми ние, как кой. Ако пак някой потребител вземе инициативата, няма да се разсърдим, разбира се. Но да не бъда прекалено претенциозен, нека да е някой, който след някой друг месец няма да попадне в черния списък. Сори за сарказма, но може ли такова нещо.Кой ще го организира?
Еми ние, как кой. Ако пак някой потребител вземе инициативата, няма да се разсърдим, разбира се. Но да не бъда прекалено претенциозен, нека да е някой, който след някой друг месец няма да попадне в черния списък. Сори за сарказма, но може ли такова нещо.
Ей, Славчев....само маси са ти в главата :д