Варна, Бургас, къде точно имаш предвид. Мога да се включа може би във Варна след седмица.След месец морска среща по може...
Аз съм за, бройте меНа Арбанаси след месец? Колко са навити?
Тебе те преброих дежурно, аз съм втория. За това каах на Славчев, че сме 2-ма до тук и залога от "0" не важи.Аз съм за, бройте ме
Че той uphero/sky се притесни, та аз ли няма.Хахах Нандито се е притеснила от толкоз кочове, ама нормално, разбирам я, като няма жени за подкрепа. Може би трябва по женски да си излязат ама май ги няма много във форума.
Е, Нанди при толкоз кочове няма от какво да се тревожиш, достатъчно е да си 5/10 и ще бъдеш кралицата на бала . А, ако се 7-8/10 името ти ще се възпява до следващата среща и бизнеси ще бъдат посвещавани на теб.
Е, Нанди при толкоз кочове няма от какво да се тревожиш, достатъчно е да си 5/10 и ще бъдеш кралицата на бала . А, ако се 7-8/10 името ти ще се възпява до следващата среща и бизнеси ще бъдат посвещавани на теб.
Идеално беше , хем полезно , хем забавно . Хубаво е по-често да има такива срещи.Здравейте! Как мина срещата?
Ако домакин на форума в Арбанаси е Митьо Пищова и Нандито доиде , не може да ви събере един автобус.Точно затова не исках да ходя на срещата. Щяхме да си станем дружки
Много хубаво мина. Аз съм много доволен от тази среща и определено ще трябва скоро време да има и друга. Дори сега като се замисля може нещо да организираме някъде декември - предколедно примерно. Хем всички са тук, хем не е чак толкова работно.Здравейте! Как мина срещата? Аз имах желания да се дойда на тази среща, но бях възпрепятстван тъкмо този ден. То аз почти никой не познавам от форума, освен 1-2 души, но и целта на такива срещи е да се запознаем. При следващо събиране в София ме бройте и мен
Има даже и фактура от вечерта за сметката....Има ли някаква документация от срещата ?
Снимки, видео, selfie ?
Има си снимки. Не са много, но са от сърце. Документи - имам една фактура снимана, ако се води за някакъв документ, че се е състояла срещата.Има ли някаква документация от срещата ?
Снимки, видео, selfie ?
Дейба верно ли изтри моя пост....Има си снимки. Не са много, но са от сърце. Документи - имам една фактура снимана, ако се води за някакъв документ, че се е състояла срещата.
Да, верно. Прекалихте, човек. И нейния е изтрит, не се притеснявай.Дейба верно ли изтри моя пост....