От: Създаване на Интернет компания от потребителите на Predpriemach.com
pensun кажи поне областта на проекта: имоти, търговия, произвоство тежка промишленост, рекламна платформа. Така на сляпо малко хора биха решили да инвестират...
Ейййй мислех си, че трябва да го напиша и съм забравил. Благодаря че ме подсети!
Компаниите са от следните области:
1. Интернет компания с портфолио от 20 уебсайта (абсолютно уникален проект за целия свят според маркетинга, функционалностите и управлението...... дори и дизайна)
2. Онлайн магазин (тук различното от всички други онлайн магазини по света е маркетинговата стратегия, която ще позволи привличането на стотици доставчици и хиляди клиенти в рамките на няколко месеца)
3. Дистрибуторска мрежа (този проект е доста сложен и ще ми трябва много време за да го обясня, но с две думи - става въпрос за търговия на едро, като в началото ще се търгува само с продукти от областта на модата)
4. Производство на облекла и обувки (тук уникалното е също маркетинговата стратегия, която ще направи марката лидер на пазара за много кратко време)
5. Верига от заведения Bar & Grill (обиколил съм почти всички държави в Европа и не съм виждал нещо подобно, както като изпълнение, така и като маркетинг)
6. Организация и управление на международно събитие, единствено по рода си.
В подкрепа на тези компании вече купих модна агенция с много добра репутация, която ще работи основно за развитието на по-горе изброените, но освен това ще се развива и като самостоятелно звено. Всички са свързани по между си....
Основната идея за създаването на тези компании е принципа Push-Pull или с други думи първата компания издърпва втората, а тя на свой ред бута първата.