Преди с тази напитка отвъртахме ръждясали болтове по колите. Със сегашната не знам - вече има специални неща.Преди време бях попаднал на тая статия по въпроса: Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?
:clap:Как се отвърта ръждясал болт, който не ще да се отвърта?
- Купуваш две бутилки кока-кола. Изливаш едната на болта. Пушиш една цигара и пиеш другата бутилка. След това болта се отвърта леко.
И аз това питам.къде е топлия чай
Мислех, че може да се причисли към "студения чай", но ако не сте съгласни, отговорете със "студения чай" и пояснете в поста си, което реално за мен не, че е същото, но е подобно.И аз това питам.
По инерция още не съм минал на студен. Домашно приготвен.
Топлия - без шекер, студения - понякога има малко.
Другото е вода.
Питието е убиец,досега незнам някой да не го е харесал,страшно освежаващо
Това е новост за мен, все го правех (само когато прекаля с лимона) с захар, но сега не слагам толкова лимон и почти не се усеща, за да го неутрализирам.Блинки, във фреша се добавя едно медче и после в шейкъра с лед, убива лимона.... и мноооооого пие водка
Да, защо не и топъл чай. Днес пих такова и да си кажа честно, не се отрази никак зле в тези жеги. Даже напротив, доста добре се почувствах.минерална вода, айран, а защо не и топъл чай. от хора, които съм чувал, че били в близкия изток, там пиели топъл чай в жегите и не им е горещо.
Задължително студена, тук вече не мога да си представя топла вода от чешмата. Някак все си мисля, че ще има миризма.Вода, минерална или чешмяна, студеничка Хич не ми се и мисли за чай /топъл!/, кофти сокчета плодови, студени /разбирайте, които ги продават/, фреш, ако има откъде да си купя и имам възможност. Биричка , но по малко и макс 2 пъти в седмицата, защото много мързелуващо въздейства. Бяло студено вино хипер хипер рядко /ако се излиза, вино или джин със спрайт/. Кафе, както винаги в големи количества /5-6 на дена/, като стане още по-жега, минавам на Фрапе. Трябва да стане 43, за да не ми се пие кафенце Иначе хубави идейки давате за фрешчета, ама който не му се занимава...ще гледа картинки. Айранът го пях отписала, но си му е време