BurnX
Well-Known Member
От: Таня Андреева - провала в Здравеоопазването
Колкото до негласуването - всеки който не гласува , всъщност помага на купените гласове от ДПС, които ще имат по голяма тежест. Точно това иска ДПС - апатия и ниска избирателна активност. Тогава те ще имат хубав голям процент и много народни представители.
Чакай сега аз си мислех , че правителството на Орешарски е с мандата на БСП ... а това няма вина , защото ДПС му нареждаше - точно там му е вината. БСП за да са на власт биха продали и майките си. Това е все едно ти да обереш една банка , да те хванат и да кажеш - аз не съм виновен защото Бърн ми каза да обера банката. Стига глупости.Едно мога да ти кажа на 1000000000000% никога ама никога не бих дал гласъ си за човека който боготворите тука хунтата му в форума. Пък, ще гласувам когато има за кой, за сега няма такъв, съветвам и другите да постъпят така, нали имаше лимит на бариерата. Като е по-малко от допустимото, ще им светне лампата на всички мизерници. Пък ти стига плю по това правителство, то няма вина защото му се нареждаше почти всичко от дпс , бсп си го признаха многократно.
Колкото до негласуването - всеки който не гласува , всъщност помага на купените гласове от ДПС, които ще имат по голяма тежест. Точно това иска ДПС - апатия и ниска избирателна активност. Тогава те ще имат хубав голям процент и много народни представители.