Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

Аха.

Значи все пак е имало атентат. Щото за момент като ви чете човек и почва да си мисли, че е било театро.

Вярвайте си на каквото искате.

Аз пък ви казвам, че Путин е организирал атентата, за да си избие инвестицията в Льо Пен. И също толкоз логично мога да я развия тази теория, колкото и за Мосад.

А забрави Лондон, Испания и Бостън.

Там кво казват конспиративните теории?

кръвта е биологичен материал. А тук става въпрос за местопрестъпление. Ден след него, мястото НЕ се охранява...и кръвта не е изчистена...
защо не е и колко време (и защо толкова) ще чакат? за да може достатъчно медии да си направят материалите?
няма никаква файда от тази лентичка - това е местопрестъпление със все още наличен биологичен материал

разбирам, че са искали да дадат възможност на журналистите да се приближат на една крачка от мястото където е убит полицая за да усетят енергията и да я предадат на всички които гледат тоя булшит - телевизора

полицая НЕ беше убит след множеството изстрели, окончателно се престори на умрял след още един изстррел който трябваше да е в главата
да отбележим, че терориста го застреля с един куршум докато ТИЧАШЕ
и даже не се спря - т.е. беше сигурен, че го е уцелил в главата...интересно как, след като няма кръв

Тоя ред ме вкара в теория на конспирацията, а официалните факти все повече ме озадачават. В този репортаж ме озадачава това, че ден след инцидента не е почистена огромната локва кръв, която red толкова очакваше. Защо не са я почистили? Нормално ли е това? За лапсусът на коментатора няма какво да кажа - възможно е да имал предвид не кръвта, а предметите, които са поставени там. Но тази кръв... Не е ли нормално да бъде почистена ден след това бе дееба? Или изключително държат да ни я покажат? Предполагам не е да не се цапа местопрестъплението, защото би трябвало да са си свършили работата вече, а и тази лентичка дето в София я слагат за падащи висулки не мисля, че е обезопасяване на местопрестъплението.

[video=youtube;R457SPuNz4A]https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A[/video]

Някой знае ли видеата от очевидци (две или три са) по кое време са снимани? след атаката или преди това?

вижте това видео - http://vbox7.com/play:5e0b012cef
то е едноминутно и дори не се вижда кога идват и кога си тръгват - т.е. на улицата са поне минута и половина, две
паркирали са точно на кръстовището, а на другото видео (където се вижда, че убиват полицая), бяха на друго място

или иначе казано - спирали са и са стреляли поне на ДВЕ места по улиците
като добавим и времето докато са клали журналистите, започваш да се чудиш защо няма нито една полицейска кола, нито някоя цивилна да се движи, нито един пешеходец (всъщност на едно от трите видеа имаше един пешеходец - но не знам по същото време къде са били терористите)...а говорим за един от най-големите градове в европа точно по обяд!

тук в едно село да идат, за тези 3-4 мин да е минала поне една кола и няколко човека!

ако любителските видеа са СЛЕД атаката - защо вече няма полиция?
ако те са ПРЕДИ атаката - същия въпрос...

като се отговаря на горните два въпроса, трябва да се вземе предвид, че са спирали на улицата два пъти и са стреляли

допълнение:
откога е тази снимка
това трето спиране на терористите ли е?

убити ли са полицаите в тази кола? случайно ли са там или по сигнал
ако е по-сигнал, защо е само една...ако не е по-сигнал, защо след като вече са минали доста минути, а ония на покрива си правеха видео

B6vqW0yCQAEbVGk.jpg

http://vbox7.com/play:25529c0e9f - тук казват, че може би приятелката на терориста в магазина може би е избяга в суматохата
та се сетих за един филм, където един ограбва банка и след това се измъкна със заложниците :D

Последно редактирано:

А този защо го убиха???Имаха реална възможност да го хванат жив,но предпочетоха да го убият.Работата все повече смърди,и то много....
http://www.liveleak.com/view?i=869_1420833044

А този защо го убиха???Имаха реална възможност да го хванат жив,но предпочетоха да го убият.Работата все повече смърди,и то много....
http://www.liveleak.com/view?i=869_1420833044

Може би щото държи автомат и бяга?

Или не бе, той е подставено лице на цру-то за тва...

Всъщност сега като се замислих Владко... твойто кумирче Путинката как постъпи, като акбарите превзеха един московски театър преди няколко години?

Избиха по най хуманен начин с газ и акбарите и заложниците и хлебарките вътре....

От кадрите се вижда че се самоубива, тича срещу полицайте с автомат в ръцете и нормално го направиха на решето.

От кадрите се вижда че се самоубива, тича срещу полицайте с автомат в ръцете и нормално го направиха на решето.

Не бе наредили са им от мосад да го убият, питай Владко, той знае... има неопровержими доказателства черно на бяло, цветно, клипове и аудио с HD качество. Очаквайте и 3D кадри от световната конспирация да извади...

Само не стана ясно кога и от кого са убити заложниците, при щурма от полицията или от терориста преди това

Нали еврогейските ценности бяха ЗА толерантност. След като 8-10% от населението на Франция е мюсюлманско и знаят, че техните духовни лица НЕ се изобразяват (камо ли да ги осмиват), защо ги провокират?

за тъпите драскачи и шутове от списанието не е проблем да осмиват религията на едно малцинство, а за същото това малцинство не е проблем да им пръснат мозъка
мисля, че нещата са аналогични и никои не може да се сърди на другия...

ще има подобни случки докато продължава това безсмислено противопоставяне
трябва да се изясни поне кой е започнал ПРЪВ, след това да се видят какви са исканията на двете страни за да се измисли решение удовлетворяващо двете страни - стъпки в тази посока НЕ се правят. Всички знаем защо... Определено най-големия агресор трябва да бъде под карантина докато текат преговорите.

10376139_828280463900691_7857697748327023363_n.jpg

От: От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

Eто една интересна статия по темата с документални източници.

The First Question to Ask After Any Terror Attack: Was It a False Flag?

Специално за математика, който твърди че операции "Фалшив флаг" (т.е. конспиративни) не са характерни за съвремените демократични държави.

Личната карта на единия талибан, тая която е изпуснал случайно :-o:

B6x3c-TCQAEku9d.jpg

И нашите братя македонци са правили false flag. Хаха - интересно четиво. Явно това си е редовен политически инструмент.

Глупава картинка. ККК не е интернационална организация, която е завладяла с оръжие 2-3 държави и избива брутално ежеминутно хора. Целта на тая организация никога не е била създаване на някаква световна държава, а просто прочистване на САЩ от небели. Организацията им е била религиозна, да, но най-вече расова. Не ми е известно да са говорили за провеждането на кръстоносен поход и унищожаването на неверниците. Понеже съм бил в щатите и съм общувал с южняци, да те светна че ККК на практика не съществува от няколко деситилетия. Никой не ги взима насериозно и всички им се присмиват. В щатите, също така има аналогични на ККК негърски организации, като например Черните пантери, Ислямска нация и прочее, които най-вероятно не си чувал.

Колкото до това дали представлявали исляма или не - не представляват шиитския ислям, това е със сигурност. Обаче представляват сунитския ислям - всики сунитски държави ги подкрепят.

Последно редактирано:

Само не стана ясно кога и от кого са убити заложниците, при щурма от полицията или от терориста преди това

Единият заложник, ми се стори ,че го застреляха спец. частите на излизане от сградата. Първият, който излезе. Може и да греша.

От: От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

Глупава картинка. ККК не е интернационална организация, която е завладяла с оръжие 2-3 държави и избива брутално ежеминутно хора. Целта на тая организация никога не е била създаване на някаква световна държава, а просто прочистване на САЩ от небели. Организацията им е била религиозна, да, но най-вече расова. Не ми е известно да са говорили за провеждането на кръстоносен поход и унищожаването на неверниците. Понеже съм бил в щатите и съм общувал с южняци, да те светна че ККК на практика не съществува от няколко деситилетия. Никой не ги взима насериозно и всички им се присмиват. В щатите, също така има аналогични на ККК негърски организации, като например Черните пантери, Ислямска нация и прочее, които най-вероятно не си чувал.

Колкото до това дали представлявали исляма или не - не представляват шиитския ислям, това е със сигурност. Обаче представляват сунитския ислям - всики сунитски държави ги подкрепят.

Не съм казал, че и двете организации са едни и същи.
Вторите са искали да "прочистват" от нещо което е доведено там насила??! малоумно е просто.. (да не говорим, че те самите (белите) са пришълци)
и първите са малоумни, но използват религията която изповядват още много хора без такива настроения - те пък преди да дойдат в Европа, САЩ са ходили при тях с танкове :oops:

Не ги защитавам, просто посочих разликите. А най-голямата е, че ККК никога не е била такава религиозна организация, която да привлича радикални християни от цял свят, които да се бият в името на Христа.

Карикатури като горната са просто левичарска пропаганда, която иска да ни убеди, че "не всички са такива" и прочее глупости. Много ясно, че не всички са такива, обаче като не знаеш кой от тях е такъв има само един начин за защита. Между другото, до сега не съм чул за случай в Европа, в който имам се обажда в полицията и предава радикално настроени мюсюлмани. Все пак, те трябва да могат да си ги разпознават помежду си.

Както прочетох в един форум - Радикалният мюсюлманин иска да избие неверниците, а умереният мюсюлманин иска радикалният мюсюлманин да избие неверниците.

Горе