Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

Сега става инт ересно, ще сравняваме балистични експертизи, досега си чесахме езиците
Баси малоумното отклонение от наистина важната тема, заслужава ли си убийството на журналисти от френска медия с хумористичен уклон Шиери Ебдо
и какви ценности може да се защитят с това убийство

[video=youtube;b4bAoVNfYBw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b4bAoVNfYBw[/video]

Номера на моя АК беше 200707... Стрелял съм с повечето Соц. оръжия ( вкл. и ловни пушки ИЖ, ЧЗ и Драгунов) , от белите съм стрелял с Глок и Берета и ... Манлихара, от 1913 г. ... естествено по мишени... за убиването на хора, само съм гледал, слушал и чел...

Сега става инт ересно, ще сравняваме балистични експертизи, досега си чесахме езиците
Баси малоумното отклонение от наистина важната тема, заслужава ли си убийството на журналисти от френска медия с хумористичен уклон Шиери Ебдо
и какви ценности може да се защитят с това убийство
Единият от убитите художници. Ти кажи дали си заслужава.

[video=youtube;b4bAoVNfYBw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b4bAoVNfYBw[/video]

Да странно с бронежилетка е. Ако не е някой от охранителите на сградата, или медията е много странно.

Е дай сега и на Ван Гог, или Леонардо да Винчи да покажем извратения живот... хората на изкуството са психопати в 99% от случаите това не значи, че трябва да ги изтребим до крак.

Писах три въпроса, ако може и Редрум да отговори, да му видя прироритетите

ПС И Тест ако иска може да отговори+

Не съм ти видял въпросите.

хората на изкуството са психопати в 99% от случаите това не значи, че трябва да ги изтребим до крак.
Не, не значи. Обаче ако някой го направи ще е отървал света от няколко психопата. Няма нищо по-хубаво от това психопатите да се избият взаимно.

Имам три въпроса:
1, Осъждате ли нападението и избиването на журналисти в редакцията на Шърли Ебдо?
2, Защитавате ли демокрацията. свободата на словото и свободата на изразяване?
3, Позволено ли е избиването на мирни граждани, за защита на религиозни ценности и идеи?

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=57344&page=8&p=659266&viewfull=1#post659266

Айде и от мен един въпрос... според вас тези момчета дали сега плющят всеки един от тях по 72 девственици ... как го четат тоя Коран бе -
""И ще имат хубавици с големи очи, подобни на скрити бисери, *въздаяние за делата им. Не ще слушат там нито празнословие, нито подбуда към грях, а само словото: “Мир! Мир!”"

Имам три въпроса:
1, Осъждате ли нападението и избиването на журналисти в редакцията на Шърли Ебдо?
2, Защитавате ли демокрацията. свободата на словото и свободата на изразяване?
3, Позволено ли е избиването на мирни граждани, за защита на религиозни ценности и идеи?
1. Не го осъждам, нито го подкрепям. Безразлично ми е, а журналистите от този вестник са били от най-противния тип. Ако операцията не е дело на нечии спецслужби, журналята са търсели конфликта и са го получили. Не може под предтекст за свобода на словото да се гавриш с вярванията на който и да е човек. Т.е. може, но трябва да си готов да посрещнеш отмъщението му. Никой не може да избяга от кармата си.
2. Не защитавам демокрацията. Свободата на словото не съществува в съвременния демократичен свят.
3. Не е позволено, но се случва и се е случвало, без значение от режима. Например днес, в името на демокрацията се избиват директно или се стига до процеси, в които умират милиони.

Доволен ли си?

Several Paris police officers who came into contact with the armed terrorists who slaughtered 10 journalists at the headquarters of Charlie Hebdo, a satirical magazine, retreated from the gunmen because they were unarmed, according to an eyewitness.

“Three policemen had arrived on bikes but had to leave because the men were armed, obviously,” Benoit Bringer, who works on the same floor as Charlie Hebdo’s offices, told France Info radio, according to The Guardian. “Then the attackers took off in a car.”

:shock: Цирк лю франс :cry:

От: От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега

1. Не го осъждам, нито го подкрепям. Безразлично ми е, а журналистите от този вестник са били от най-противния тип. Ако операцията не е дело на нечии спецслужби, журналята са търсели конфликта и са го получили. Не може под предтекст за свобода на словото да се гавриш с вярванията на който и да е човек. Т.е. може, но трябва да си готов да посрещнеш отмъщението му. Никой не може да избяга от кармата си.
2. Не защитавам демокрацията. Свободата на словото не съществува в съвременния демократичен свят.
3. Не е позволено, но се случва и се е случвало, без значение от режима. Например днес, в името на демокрацията се избиват директно или се стига до процеси, в които умират милиони.

Доволен ли си?

Не съм доволен от отговорите, но имаме свобода на словото, и ти можеш да я изразиш
Но не знам, щом убийството на френските журналисти ти е безразлично си направил толкова поста,,,
И да та питам, ако живеехме в тоталитарен режим как щеше да си чешеш езика, виждам че ного те сърби,,,

Тоя ред ме вкара в теория на конспирацията, а официалните факти все повече ме озадачават. В този репортаж ме озадачава това, че ден след инцидента не е почистена огромната локва кръв, която red толкова очакваше. Защо не са я почистили? Нормално ли е това? За лапсусът на коментатора няма какво да кажа - възможно е да имал предвид не кръвта, а предметите, които са поставени там. Но тази кръв... Не е ли нормално да бъде почистена ден след това бе дееба? Или изключително държат да ни я покажат? Предполагам не е да не се цапа местопрестъплението, защото би трябвало да са си свършили работата вече, а и тази лентичка дето в София я слагат за падащи висулки не мисля, че е обезопасяване на местопрестъплението.

[video=youtube;R457SPuNz4A]https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A[/video]

Свободата на словото тук няма нищо общо със свободата на словото в реалния свят. Дори и тук нямаме пълна свобода на словото, тъй като за определени неща носим наказателна отговорност.

Пиша по темата, защото са ми интересни такива събития. Едно е нещо да ти е интересно, да искаш да научиш информация и да анализираш, друго е да лееш крокодилски сълзи и да повтаряш "И аз съм Шарли".

Че ние сега не живеем ли в тоталитарен режим?

Тоя ред ме вкара в теория на конспирацията, а официалните факти все повече ме озадачават. В този репортаж ме озадачава това, че ден след инцидента не е почистена огромната локва кръв, която red толкова очакваше. Защо не са я почистили? Нормално ли е това? За лапсусът на коментатора няма какво да кажа - възможно е да имал предвид не кръвта, а предметите, които са поставени там. Но тази кръв... Не е ли нормално да бъде почистена ден след това бе дееба? Или изключително държат да ни я покажат? Предполагам не е да не се цапа местопрестъплението, защото би трябвало да са си свършили работата вече, а и тази лентичка дето в София я слагат за падащи висулки не мисля, че е обезопасяване на местопрестъплението.

[video=youtube;R457SPuNz4A]https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A[/video]
Ебати локвата, кога ли се е появила?

да се смея ли, да плача ли

According to French media, police were able to monitor what was happening inside the supermarket when the gunman, Amedy Coulibaly, failed to hang up properly after speaking to them. The BFMTV news channel says this was what enabled the police to hear what was going on in the background, as they heard the hostage taker saying a prayer.

"She had been concerned about her neighbours for quite some time, and described how she heard the brothers praying loudly through the walls. She thought they may be extremists so her husband broke in with the help of a plumber and discovered a cache of weapons. The brothers caught them, and forced them to promise not to tell the police."

:cry:

Последно редактирано:

Горе